.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ana-maria8
    Guest

Чувствата..

Здравейте,
    Преди месец една съученичка предложи да ме запознае с нейн близък приятел, понеже той е свободен, аз също. Преди една седмица се запознахме, той, заедно с приятеля на тази съученичка дойдоха в нашето училищеи тя ме запозна с него. Казахме си имената нали и аз просто се "врътнах", след няколкосекундно мълчание, защото беше някак си неловко и си отидох към стаята. И така, вече дни тази моя съученичка не ми е казала нищо- какво мисля за него, примерно и т.н., изобщо нищо за него, при което аз си правя изводите, че на външен вид не ме е харесал и тя затова мълчи(тя е много разговорлива)
    Въпреки че той не е красавец, изобщо даже, не е и от типовече момчета, които обикновено ми правят впечатление, бих обърнала внимание, но по нейните думи имахме много общо и бях готова да го опозная по- добре. Работата е там, че не мога да приема, че явно някой не ме харесал и то на външен вид, не знам странно ми е, мисълта сякаш ме побърква, не мога да го приема. *Не съм грозна, заглеждат ме на улицата, примерно*
    Бих се свързала с него по някакъв начин, но щом нищо не ми е предала, няма да се натискам.
    Чувствам се сякаш съм испуснала някакъв шанс... знам ли.. живота е кратък, досега приятел не съм имала, не съм се целувала.
    Последно редактирано от ana-maria8 : 12-01-2014 на 17:12

Попитай ти твоята приятелка за това момче, какво ти пречи да го направиш?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от lilence_cvetence Виж мнението
    Попитай ти твоята приятелка за това момче, какво ти пречи да го направиш?
    Ами че да. Какво толкова.

Може тя да си мисли, че ти не си го харесала, защото си си отишла в стаята. Поговори с нея, нали ти е приятелка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Може той да си мисли, че ти не си го харесала, защото си си отишла в стаята.
    +2

Решението в конфузна ситуация, винаги е да коментираш ситуацията. "Е запознахме се.... само така ли ще стоим и ще се гледаме?"

Защо чакаш да се случи нещо или някой да направи нещо? Хареса ли ти момчето? Ако да поискай телефон, обади му се, кажи "здр аз съм оная дето я остави без думи" (или някоя друга подобна простотия, без значение) и се запознайте както си му е реда. Излезете и разберете имате ли интерес един спрямо друг.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от BeTheOne Виж мнението
    "Е запознахме се.... само така ли ще стоим и ще се гледаме?"
    "здр аз съм оная дето я остави без думи" (или някоя друга подобна простотия, без значение)
    BeTheOne
    Ти сериозно ли
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми