.
Затворена тема
Страница 110 от 157 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ....
    не е нужно да се обръщаш толко агресивно към мен, а можеш да ми казваш просто "учителю".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    не е нужно да се обръщаш толко агресивно към мен, а можеш да ми казваш просто "учителю".

Евтини трикове, ефенди. Евтини.

Абе няма начин Русия да ни остави на студено. Утре пак ще ни прегърнат по братски

Мега фен
    Сидеров: "Защо ще купуваме руски газ с турска надценка?"

http://news.ibox.bg/news/id_964085952

ПП: Отговор: Заради лигли и мекерета като групичката.
    Последно редактирано от defender : 12-03-2014 на 14:49

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Евтини трикове, ефенди. Евтини.
    Хасан, осъзнаваш ли, че името ти се римува с 'профан' ?
    Сякаш са искали да те кръстят Профан, но някой твой дядо е настоял да носиш неговото.

Мега фен
    Отбора продажени девственици се събра.

Хасан се сърди, че заради руснаците вече не може да добави 'бей' към името си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Хасан се сърди, че заради руснаците вече не може да добави 'бей' към името си.
    Ще се помоля на лилиПутин да ми даде такава титла. Той е първи приятел с психаря Ердоган.
    Да живее вечния Руско-турски съюз! Папагале ти ще си сред първите линии на еничарите.

Ще се помоля на лилиПутин да ми даде такава титла. Той е първи приятел с психаря Ердоган.
    Да живее вечния Руско-турски съюз! Папагале ти ще си сред първите линии на еничарите.
    Ако някой все още има съмнения, ще се убеди напълно, че си бавноразвиващ се.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако някой все още има съмнения, ще се убеди напълно, че си бавноразвиващ се.
    *отегчено се уригва*

*отегчено се уригва*
    Само жените пишат така, също и педалите, избери кое от двете ще си.

anonymous708973
    Guest
    Дрейд, благодаря!

Само от любопитство да попитам - знаеш ли с точност кои са били еничарите?

И още един въпрос от любопитство: Откога думите на хора, чиито дъски хлопат, се използват за аргумент? Сидеров визирам.

Мега фен
    "Икономическите ползи за Турция от новата газопроводна система за доставка на руски газ за Южна Европа ще надхвърлят 1 милиард долара, заяви директорът на Международния център за близкоизточни изследвания в Анкара Вейсел Айхан."

http://www.focus-news.net/news/2014/...a-ekspert.html

Мега фен
    Макар окончателният текст на документа за строителство на новата газотранспортна система да не е подписан, Айхан е уверен, че ръководството на Русия и Турция вече са постигнали твърди договорености за реализирането на проекта.
    ми да го подписват бе деба
    не им ща тръбата - да си я строят при резаците

ама то пак е само шум за нищо
    пияндурска му работа

Мега фен Аватара на an7raks
    Аурисе, много е тъпо да си мислиш, че България нямаше да има огромни ползи от този проект... Само фактът, че доставките на газ са директно от Русия до България и няма кой да ни "завърти кранчето" е достатъчен... Ами транзитните такси? Ами по-ниската цена на газта в България, поради липсата на транзитни такси до нас?
    Започна и ти малко като кораба, ама в обратната посока... Руснаците имат интерес и ние да сме доволни, за да им върви тяхната работа, така че сме и в позиция за преговори... Друг е въпросът, че нашите Убавци не могат да се разберат кой да се наяде...

Мега фен
    Брат, ако бях уверен, че имаме политици, които съблюдават българския интерес, а не на онзи, който налива най-много в личната им касичка, щеше да ми е абсолютно все тая, пък ако ще и с ислямска държава да въртят сделки.

Абсолютно убеден съм, че какъвто и 'нашумял' проект да измислят (с уверението, че българската държава щяла да печели от него ... ), за българското общество няма да има абсолютно никаква полза. В най-добрия случай ще намерят начин да наливат парите във фирми на приближените си (ако не греша се говореше, че ще се ползват парите от южен поток за инфраструктура и някакви такива неща), а в най-лошия Южен поток ще се окаже за наша сметка и за строителството му ще бъде платено на руски фирми от българския данъкоплатец.

Та в този ред на мисли съм абсолютно против каквито и да било сделки, за които ще се наложи да плаща българската държава.
    И ако мислиш, че преувеличавам - спомни си скандалите покрай издънените магистрали, които впоследствие се оказа, че се строят от приближени на властта. Извинявам се, че не мога да ти дам конкретни примери - тигърчо или итърнала сигурно се сещат за какво говоря, та може и да метнат линкове.
    Та каква гаранция имам, че дори да има + за нас от тази тръба, в крайна сметка няма да източват печалбата ? Ми ... склонен съм да си мисля, че точно така ще стане. Нямам желание още един източник на доход да им давам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само от любопитство да попитам - знаеш ли с точност кои са били еничарите?
    Конкретно на ефендито и на папагала от деца им е набивана вярност към чужда държава, до степен в която единия не знае на коя страна ще се бие при конфликт между България и Русия, а за другия българския патриотизъм се изразява в предаността към чужда държава.
    Което води към въпроса - знаеш ли ти кои са били еничарите?

Да, много често "съвсем случайно" точно определени фирми печелят търговете за такива проекти, но какво те интересува кой колко крадял, като газта ти е по-евтина? На мен ще ми е все тая кой от къде и колко краде, ако един такъв продукт е с /да речем/ 10-20% по-евтин.
    Погледни го така... Те така или иначе ще си вземат "тяхното", но в единия случай ще имаш природен газ на 1.70лв/кг, а в другия - 1.60лв/кг.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, много често "съвсем случайно" точно определени фирми печелят търговете за такива проекти, но какво те интересува кой колко крадял, като газта ти е по-евтина? На мен ще ми е все тая кой от къде и колко краде, ако един такъв продукт е с /да речем/ 10-20% по-евтин.
    Погледни го така... Те така или иначе ще си вземат "тяхното", но в единия случай ще имаш природен газ на 1.70лв/кг, а в другия - 1.60лв/кг.
    Никой не знае дали ще е по-евтина. Договорите са засекретени.

Така е, знам, но не вярвам да има идиот, който да подпише такъв договор, да налее пари, а да няма изгода...
    Оптимист съм нещо напоследък, можете да не ми обръщате внимание...

Антраксе. Само не разбрах, кое е позитивното? Че ни заобикаля проекта? То няма друг начин, той така или иначе ще мине през Турция, Гърция, Сърбия, Унгария и чак до Австрия, защото го искат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Така е, знам, но не вярвам да има идиот, който да подпише такъв договор, да налее пари, а да няма изгода...
    Оптимист съм нещо напоследък, можете да не ми обръщате внимание...
    Там е работата, че в повечето случаи изгодата е изцяло лична, а не обществена. Проектът е скъп и го оскъпяват точно комисионните на знайни и незнайни лобисти (хора, които имат чисто консултативна роля и нямат никакъв реален принос за газопровода) в размер на стотици хиляди. Да не говорим, че главният изпълнител е фирма на Пеевски. Случайности.
    Welcome to the Jungle...

Конкретно на ефендито и на папагала от деца им е набивана вярност към чужда държава, до степен в която единия не знае на коя страна ще се бие при конфликт между България и Русия, а за другия българския патриотизъм се изразява в предаността към чужда държава.
    хахахаха, много ми е тъпо да споря с хора плод на кръвосмешение.
    Конфликт между България и Русия могат да предизвикат само пълни олигофрени като теб, преди 45-та сме го виждали, сигурно някой твой роднина е бил от инициаторите.
    Конфликт между България и Русия би завършил само по един единствен начин, ако ще и цялата ти рода да станат камикадзета и да се жертват за родната си Турция под прикритието, че го правят за България.
    Естествено, че ще съм по-верен на Русия, отколкото на американските или европейските пумияри, на които им пука за нас много по-малко, отколкото на Русия.
    На мен са набивали вярност, а на теб сигурно резани пишки, те хората преживяли някво насилие в детството се превръщат в малоумници като теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    папагала пак ни демонстрира последствията от тежкия живот в льолин и драмите на работническата класа. :>
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си