- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :(;(:(
Здравейте, скоро се запознах с едно момче в фейсбук... Той има сериозни намерения, с 2 години по-голям е от мен и ми каза че ако се получи нещо искал да се видим наживо... Притеснява ме, че ако се получи нещо между нас ще сме много странна двойка ;ддд той е висок 184, а аз 150-153 ;ддд вие как мислите???
Заеби...височината да ви е проблем.
maDamn
по-сладко от това накъде :ДД именно щото е странно е някак уникално !![]()
не си мисли глупости моля те.
По-странно щеше да е ти да си 184,а той 150....така че в твоя случай височината няма да ви е проблема![]()
^^
Да бе, нито е странно, нито уникално. Няма да са нито първата, нито последната такава двойка.
Първо се вижте на живо и тогава ще стане ясно дали ще се получи нещо. Разликата в ръста не е проблем.
Welcome to the Jungle...
Откажи се, той няма да те хареса
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ех тоя сарказъм.. Гледайте само момичето да не би да не го разбере :Д
Много е сладко момчето да е по-високо от момичето. Моментът когато ти прегръща главичката....
Мацка височината да ви е проблемааз съм влюбен в 9 години по-малка от мен и е страшна работа
![]()
Ще те вдига ,когато те целува ^ и така ще се чувстваш като кукла до него , ще чувстваш ,че е по-силен от теб и ще усещаш някаква закрила , топлина .. аз така го приемам ;д
А аз го приемам така че като извършва някой задължителни функции поне няма да си натъртва колената. Което си е бонус за нея в случая.
Какво те интересува теб другите дали одобряват връзката ви или дали говорят ? Ти според това дали им се харесва на околните ли живееш ? Те и най-перфектната двойка да сте пак ще намерят какво да говорят .