.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от ginny Виж мнението
    По тая логика си върви в Япония - каква е тая снимка от Японско аниме дето си я сложил.....И между другото поздрава си беше за колегата не за теб ... не бих поздравила с тази хубава БЪЛГАРСКА песен някой, който не може да я оцени. И научи значението на думата ПОЧТИ - не взимай от контекста само това дето ти отърва..
    Нищо не взимам от контекта и съм по-голям лингвист от теб, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    трол е, оспами и съседната тема |(
    Какво означава спам? Хайде първо научете значението на думата. Вие бяхте тези, които ми отговаряхте, но сте наистина много нагли...български манталитет!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    То и аз бях на косъм да се отчая, но добре че е трол...
    Все пак, евала, наистина се вързах!
    Евала, ама не съм трол (каквото и да означава това, макар че тролът е митично същество).
    Хайде и аз да поздравя с новия тотален хит: https://www.youtube.com/watch?v=FkBLe0k_YE8

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Честно ли бе, девойко, спуках се от смях.
    /целият ти коментар беше на място, ама това ми е любимата част, сори :д

Мимонте, песента е идиотска. "ама в главата ми,
    една скандална мисъл ми се върти.

Пр:Ти горе-долу, готвиш ли добре,
    ти горе-долу, чистиш ли поне"

Честно ли?
    На Преслава съм й голяма фенка, имаше период, в който слушах "Режим неприлична", "Лудата дойде" и "Питието от мен" на рипийт. Просто тая песен е боклук. Сравни я с дуета с Галена.
    Че ще стане хит, ще стане, личи си от мелодията. Ама текстът е абсурден, това не знам кой може да го оспори.
    Остави я тази песен, вече не ме интересува. Причината е, че излезе новата песен на Преслава, която наистина е много хубава и ще стане тотален хит: https://www.youtube.com/watch?v=FkBLe0k_YE8

Мега фен Аватара на draid
    Кое му е точното? Че приравняват цигари на турци, което е пълен абсурд и би следвало да го прави само пияният ти вуйчо на масата, биейки се в гърдите какъв е родолюбец? Турците и циганите имат различен етнически произход.

Не ви е чалгата виновна за ниската култура. Чалгата влияе на ценностната система на простите хора, разберете го. Тя е допълнения към средата, в която растат такива по-простовати хора - където не се дискутира музика, книги, филми, не се разказват с часове исторически събития, не се рецитират стихотворения на световно известни автори, не се коментира политика (или напротив, ама по-скоро в стил "ти да вииш, ко ме изберат, аз ше я оправа тая държава") и т.н., и т.н.
    Не мога да повярвам, че толкова хора от вас нямат в обкръжението си хора, които слушат чалга и въпреки това са стойностни личности.
    Смятам се за доста податлива на влияния, слушам чалга от години (редом със Скорпиънс, Аеросмит, Куийн и т.н., които слушахме вкъщи; понастоящем съм музикален помияр), но смея да твърдя, че знаенето на текстове на всевъзможни чалги по никакъв начин не ми е повлияло негативно. Нито съм си сменяла гаджетата като носни кърпички, нито съм дива фенка на всякакви тигрови мотиви, съчетани с лачена кожа, бих казала, че съм коректен човек, който не се набърква във филми и не смятам тагването в кафенето и обръщението "муцкааа" към всяка приятелка за висша цел.

Имам близка приятелка, която също е отраснала в много стимулираща мозъка среда, ходеше на езикови лагери често, на академия за лидерство, ангажираше се благотворително; постоянно беше с книга в ръка, прави секс на навършени 18 години, не пие алкохол и е един от най-най-лоялните и морални хора, които познавам. Чалгата й беше начин да се забавлява и нищо не й пречеше да си облече роклята с пайети, да кълчи дупе на Азис, а сутринта да стане и цял ден да решава задачи по математика, примерно.

В същото време един от най-най-нааааай-тесногръдите хора, които познавам, слушаше само рок и метъл. Изключително асоциален, просто социалната му култура беше смайващо отчайващо явление. (Няма да споменавам личната ми преференция, че просто не е нормално момчета на по 20+ години да ми ходят денонощно с черни тениски на любими групи.)
    Ама не съм тръгнала да си вадя изводи за хората според музиката, която слушат, нали? Даже ми е смешно, това разделение на групички не приключи ли някъде след прогимназията?
    Продължаваш да ме изумяваш обаче хаха. Аз като едно просто момче никога не съм рецитирал стихотворения на световно известни автори, мрдаа.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Остави я тази песен, вече не ме интересува. Причината е, че излезе новата песен на Преслава, която наистина е много хубава и ще стане тотален хит: https://www.youtube.com/watch?v=FkBLe0k_YE8
    Тук, вече, абсолютно ме убеди, че си трол... Дори подозирам Митко, защото си е натурално противен...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Продължаваш да ме изумяваш обаче хаха. Аз като едно просто момче никога не съм рецитирал стихотворения на световно известни автори, мрдаа.
    Давах примери за неща, които биха обогатили средата, в която расте едно дете. Не съм казала, че непременно трябва да ги има всичките.
    Замисли се малко следващия път преди да се изумиш.

и аз не съм рецитирала, на мен са ми рецитирали.
    Докато готвеше, майка ми (вместо да се забие да гледа сериали или да клюкари по телефона) я рецитираше стихотворения (тооолкова пъти бях слушала Шипка от-до, че седми клас не ми представляваше проблем да го днам почти наизуст, я ми разказваше каква нова книга е прочела и ме питаше аз какво съм прочела; за битката при Ключ слушах мнооого преди да я вземем в училище, руски песни също ми е пяла (леко на границата с грачене, ама шанс), съответно знам историята за Катюша... намираше време за някой граматичен урок по български , да ми разкаже историята на певицата от Роксет... всякакви такива дреболии имат огромен резултат върху формирането на един характер. Много съм благодарна за тези неща
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-03-2014 на 13:21

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тук, вече, абсолютно ме убеди, че си трол... Дори подозирам Митко, защото си е натурално противен...
    Имам да ти кажа само едно: Новата рок-балада на Преслава е супер!

ПРЕСЛАВА- "АКО УТРЕ МЕ ГУБИШ"

Различна съм казваш, не в мен влюби се.
    И ти си виновен - замисли ли се?
    Държа се с теб, ти както с мене.
    Няма нещо, което живота е дал
    да не може обратно да вземе от нас.
    Даже и любовта, и тя не е вечна!

Припев:
    Ще мачкаш ли сърцето ми пак?
    Ще караш ли да плаче, защото ти е лош деня?
    Ако утре ме губиш?
    Ще ме целуваш ли до несвяст,
    ще кажеш ли най-важното нещо за теб, че съм аз.
    Ако утре ме губиш?
    Ако знаеше, че за последно ме имаш ...

От гордост разбиваш сърцето в мен,
    а моето его ти връща на теб ..
    .. и нас промени проклетото време!
    Няма нещо, което живота е дал
    да не може обратно да вземе от нас.
    Даже и любовта, и тя не е вечна!

Припев:
    Ще мачкаш ли сърцето ми пак?
    Ще караш ли да плаче, защото ти е лош деня?
    Ако утре ме губиш?
    Ще ме целуваш ли до несвяст,
    ще кажеш ли най-важното нещо за теб, че съм аз.
    Ако утре ме губиш?
    https://www.youtube.com/watch?v=FkBLe0k_YE8

Мите, това ти беше най-успешния трол до сега...
    Все пак си си убитак...

Мега фен Аватара на tori
    Имам да ти кажа само едно: Новата рок-балада на Преслава е супер!
    Бях изумена като ме натиснаха да я слушам тая песен, все си мисля, че на тая ще ѝ отива да се хване със симфоничен метъл или поне да пробва.

anonymous708973
    Guest
    Преслава е много даровита, това не знам кой може да го отрече
    Тори, Nightwish слушаш ли?

Супер фен Аватара на tireheb
    излезе новата песен на Преслава, която наистина е много хубава и ще стане тотален хит: https://www.youtube.com/watch?v=FkBLe0k_YE8
    а новият албум на electric wizard е пълен хуй
    нема справедливост
    нема кеф за дошата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Край, щом чалга прослушах покрай вас, начи и селфита в огледалото скоро ще почна да правя.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Ина, слушам много рядко и бих казала малко повърхностно, не съм се хващала да ги проучвам стабилно. Таря обаче я обожавам до мозъка на костите си.

anonymous708973
    Guest
    Аз под Найтуиш разбирам единствено периода им с Таря

Мега фен Аватара на tori
    Нда, и ти си права :д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз под Найтуиш разбирам единствено периода им с Таря
    мда, + две-три песни, които Марко пее, преди да я намерят тая новата чавка.
    Ще взема да я слушам тая песен на Преслава, навихте ме. Тя има мн секси тембър по принцип, ще видим.

Едит: слушах я, не ми харесва, на припева направо си вика и , абе не ме кефи
    Последно редактирано от therichbitch : 12-04-2014 на 17:37

anonymous708973
    Guest
    Маминка прочела постовете и ми пише да ми съобщи колко е трогната, че съм ги оценила тия неща^^

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Маминка прочела постовете и ми пише да ми съобщи колко е трогната, че съм ги оценила тия неща^^
    Някой мой познат, ако ми прочете постовете, ще ме е срам да вляза тук или да изляза от нас

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Някой мой познат, ако ми прочете постовете, ще ме е срам да вляза тук или да изляза от нас
    Е, и мен би ме било срам с твоите постове

Ако не знаех, че майка ти чете, щях да помисля, че флиртуваш с мен.

anonymous708973
    Guest
    От тоя пост съдя, че подходът ти към жените обикновено е много изискан - тип с тухлата по главата, за краката и в пещерата!

Не ми се е налагало да удрям някоя, нормално сами идват, дори настояват, сякаш съм длъжен да ги правя щастливи, много е уморително.
    Това за пещерата не ми хареса, на куче кокал вадиш, не е правилно, не е честно, въобще не се надявай, че съм достатъчно богат, за да живея в пещера.

Нямаше да мога да заспя без тази информация!
    Благодаря ти и аз, трогнат съм!

Мега фен Аватара на galaxy29
    когато имам деца (живот и здраве ;д) бих искала да им отделям достатъчно време, да им поливам акъла и да ги науча да отсяват точно такива отпадъчни продукти, да им придам възприятие
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-07-2014 на 05:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си