.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Аз не съм студентка още, но като страничен наблюдател съм съгласна с някои неща. Поводът наистина е безсмислен. По тая логика защо няма и празник на гимназистите? То повод винаги се намира де, като искат нека си празнуват хората, просто начинът, по който го отбелязват ми е леко преувеличен. Картинката на празнуващия е точно както ти я описваш. Не искам никой да съдя, не е нужно просто. Студентите са големи хора, могат сами да се разпореждат с живота си, каквото вършат си е на тяхна отговорност, както им харесва, така да си празнуват. И да не ми допада, те няма да се променят. Мога само да се надявам като ми дойде времето за празнуване да попадна на поне леко разумна компания и да не се събудя в районното без да помня нищо.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Мога само да се надявам като ми дойде времето за празнуване да попадна на поне леко разумна компания и да не се събудя в районното без да помня нищо.
    Това зависи от теб, не от компанията, в която ще "попаднеш". Да не говорим пък, че и компанията си я избираш ти като цяло.

Жоре, ти като какъв се явяваш на въпросните студенти, че ми е много интересно? :Д И какъв е твоят начин да отпразнуваш, който и да е празник? Едва ли празнуваш рождения си ден например залегнал над учебниците. И дай понеже на Жорко не му изнася, всички да си сменим начина на живот. Айде моля ти се...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си