.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    ми то зависи
    има доста неща, дето принципно може да не ти харесват или да не са ти харасели поднесени от някой скапаняк и заради това да си останала с такъв привкус
    но поднесено от някой, дето ти е на сърцето, дори ужасно сухият сандвич може да ти се стори впечатляващ ;д

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ми то зависи
    има доста неща, дето принципно може да не ти харесват или да не са ти харасели поднесени от някой скапаняк и заради това да си останала с такъв привкус
    но поднесено от някой, дето ти е на сърцето, дори ужасно сухият сандвич може да ти се стори впечатляващ ;д
    Голяма мъдрост лъха от теб, о, велики мъдрецо.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ми то зависи
    Това също го има, да.

Како Ди, не казвам, че ще откажа, а че ще си знам, че не е както ми се е искало.

Едва ли има такава вероятност де, да не говорим, че до тогава възгледите ми ще са коренно различни най-вероятно, а вижданията ми за 'романтично' ще са коренно различни. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си