.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Мнение?

Мнение?

Здравейте със приятелката ми правим редовно секс .. скоро трябва да и дойде днес го правихме но имаше малко кръв което би трябвало да значи че ще и дойде скоро презерватива към края се скъса но мисля че свърших вънка така че може ли съвет ? дали да вземе ескапел или да изчакаме до утре вечер да видим дали ще и дойде и тогава ? моля за сериозни мнения благодаря предварително

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Кръвта нейна или твоя е ?

Докато го правехме се видя че има кръв а трябва да и дойде тея дни така попринцип отначало и идва по малко ..накрая се скъса както казах по горе но мисля че не свърших в нея така че питам дали да изчакаме до утре вечер да видим дали ще и дойде защото би трябвало.. щом имаше кръв а ако не и дойде да пие ескапел ?

Ние няма как да ти кажем, след като ти "МИСЛИШ", че не си свършил в нея. Ти кажи свършил ли си или не си, а Не само да Мислиш че "може би не си", замисли се малко...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Значи и идва

Недей да мислиш, явно не ти се отдава. Щом тия дни ще ѝ идва, вероятно не е била в овулация, следователно не е нужно да се трови с тоя Ескапел.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Annx0r Виж мнението
    дали да вземе ескапел или да изчакаме до утре вечер да видим дали ще и дойде и тогава ?
    Ако цикълът е редовен, няма смисъл от ескапел!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си