.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпрос.

Въпрос.

На приятелката ми и закъснява около седмица.
    Лееко сме притеснени, защото го направихме 1-2 пъти без презерватив.. "направихме" е доста силно казано, вкарал съм го 1-2 пъти до половина, не съм свършвал в нея.

Смятаме го и не би трябвало да е била в овулация.

На какво може да се дължи закъснението? Благодаря.

Голям фен Аватара на one
    на паника?
    калм даун, ще и дойде, не е бременна.

Не знам дали се дължи на паника, до 3-4 ден от закъснението не бяхме притеснени, но дано да е това, благодаря за отговора.

Други мнения ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    На много неща но най-вече както казаха по-нагоре от паника просто да не го мисли толкова

Ти не си свършвал, тя не е била в овулация?! Не знам как ще е забременяла, освен ако не е втората Дева Мария. Закъснението може да е от какво ли не: стрес, пътуване, настинка, лекарства, кисти в яйчниците. Не сме нито лекари, нито екстрасенси, за да ви кажем от какво ѝ закъснява. Да отиде на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Абе на Дева Мария не й го вкарвали 1-2 пъти по 1-2 пъти до средата, тъй че с нея не се успкоявай, авторе.
    По аптеките продават тестове за бременност. Защо не си направи такъв момичето? Вярно, губи се тръпката от очакването на неизвестното, но пък ще знаете какво е положението....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Направете тест и се успокойте.

Голям фен Аватара на one
    Цитирай Първоначално написано от pepsi_motherfucker Виж мнението
    Абе на Дева Мария не й го вкарвали 1-2 пъти по 1-2 пъти до средата, тъй че с нея не се успкоявай, авторе.
    По аптеките продават тестове за бременност. Защо не си направи такъв момичето? Вярно, губи се тръпката от очакването на неизвестното, но пък ще знаете какво е положението....
    хахахаха, добре, разсмя ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си