.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на fanton1

Question Може ли малко помощ ? :)

Здравейте
    Предполагам ,че не е важно на колко години съм и от къде . Така и проблема значи всеки ден когато отивам на училище минавам през една градинка ( не знам какво точно се води ). Всеки ден се разминавам с децата от първата смяна ,но през последната 1-2 седмици се разминавам с две момичета по-малки от мен .Почти всеки път когато се размина с тях (ако се засечем де ) едната прави някакви маниери само и само да не ме погледне в лицето ( не е това ,че ме смятат за грозен защото след като направя 10тина стъпки ги чувам или просто се обръщам и виждам как приятелката на въпросното момиче все ме гледа ) . И ето моя въпрос какво да направя от далече си личи ,че ме харесва предпоследния път минах с слушалките и чух как въпросното момиче ме поздравява ама не знам защо не я поздравих . Малко се отплеснах ,а как да я заговоря и какво трябва да направя така ,че да не я отблъсна защото е много красива ....
    Ще съм много благодарен на добри отговори .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Като се разминавате я ритни, да видим дали пак няма да ти обърне внимание.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да я зяпаш и ти.. Ироничо..

По принцип няма нищо лошо в това да поздравиш някого на улицата, особено когато се срещате всеки ден. Започни от това. Следващият път когато се разминавате намали и ги поздрави (здрасти, как е, с леко намигване или ей много е як дракона на фанелката ти или нещо от сорта). Това е достатъчно да им дадеш повод да си приказвате. Ако искат да те заговорят те ще го направят.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от BeTheOne Виж мнението
    По принцип няма нищо лошо в това да поздравиш някого на улицата, особено когато се срещате всеки ден. Започни от това. Следващият път когато се разминавате намали и ги поздрави (здрасти, как е, с леко намигване или ей много е як дракона на фанелката ти или нещо от сорта). Това е достатъчно да им дадеш повод да си приказвате. Ако искат да те заговорят те ще го направят.
    Подкрепям.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Първото което е не трябва да се притесняваш и да те е срам, мисли позитивно...
    Като я видиш я поздрави,заговори я .. и ако видиш ,че има желание да си приказвате, искай и телефона или фейса, за да се опознаете по-добре
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си