.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Преди няколко години бях изправен пред същата дилема,предпочетох второто защото си дадох сметка че учението за висше образование не си струва въобще и е губене на време за мен лично.Напълно съгласен съм с горе написаното,аз също съм в чужбина за сега и не съжалявам.Съвета ми е ако нямате мая от мама,тате,баба и дядо за в бъдеще си търсете късмета извън пределите на страната,а винаги съм го казвал и пак ще го кажа човек живее един живот и трябва да види малко свят и да си пробва късмета.Доста жалко ще е да прекараш живота си между 4-те стени на панелката не разбрал нищо,но това зависи само от самите вас.Лек ден на всички и късмет. :]

Цитирай Първоначално написано от Mopar440 Виж мнението
    Преди няколко години бях изправен пред същата дилема,предпочетох второто защото си дадох сметка че учението за висше образование не си струва въобще и е губене на време за мен лично.Напълно съгласен съм с горе написаното,аз също съм в чужбина за сега и не съжалявам.Съвета ми е ако нямате мая от мама,тате,баба и дядо за в бъдеще си търсете късмета извън пределите на страната,а винаги съм го казвал и пак ще го кажа човек живее един живот и трябва да види малко свят и да си пробва късмета.Доста жалко ще е да прекараш живота си между 4-те стени на панелката не разбрал нищо,но това зависи само от самите вас.Лек ден на всички и късмет. :]
    хаХахАЮпИ ей

В България да ти кажа има доста хубави къщи. И по морето и в Балкана. Имаме свободна граница и летища.
    Това, че твоето положение е меко казано прогнило, не означава, че всички живущи у нас не могат да обиколят света.
    Добре е да се поживее и в чужбина, но на всеки както извърва. Ако ще и цял живот да не излиза никъде, ти както каза, живота е твърде кратък, за да си мислиш, че ще опознаеш света, или ще го промениш.

Или с други думи да го кажа.

Кое е по-добре?
    Да умреш в славна битка, бранейки някакъв идеал на 30? Или живееш още 30 години някакъв мижав животец, работейки всеки ден като роботец, за да осъзнаеш, че вече си се пенсионирал, кръста те боли, кожата ти увиснала, косата опадала и не можеш да чукаш дори жена си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си