- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Бах тоя един месец сесия, и аз искам!
09.12-19.12
на мен поне последния ми изпит е на 15-ти :Д
От моите не се оплаквам тая сесия - 8, 12, 15, 17. Езиковите вече минаха. В 9 дни четири изпита... айляк си е направо, аз дори отлагам два, ако пишех всичко, дето трябваше сега... : 8, 10, 12, 15, 17, 18![]()
26.01.2015 - 20.02.2015
хм, по-малко време имам, отколкото си мислех :д
7 изпита, не е зле
като се има предвид, че единият е по френски е ок
но пък имам два предмета, на които не съм стъпвала
Последно редактирано от Ewok : 12-06-2014 на 12:27
формално ни е от 12 до 30ти януари, иначе на 12 и 19 имам по икономика, на 18 по математика последно контролно, началото на януари по статистика последно контролно, изпит по физика и предаване на курсови по приложна информатика :д
Нашата официално е от 8,12 до 19,12, ама за мен приключва на 15ти, с три изпита - 8, 10 и 15.Хич не искам.
как може да имам толкова изпити, бееееее! вие сте айляк.
ОМГ! що влязох в тази тема ) :
Моята сесия официално е от 5-ти до 16-ти януари. 9 изпита трябва да имам, при това всичките отвратителни, изобщо не знам как ще го взимам този семестър.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Принципно: 26.01.2015 - 20.02.2015
Но съобразителните ни професори и администрация знаят, че това е прахосано време за един бъдещ вампир, а ако той се явява и на избираеми, то в никакъв случай не трябва да го отегчават!
26.01 от 08:00 - Финансово право (да включа във въпросите и някои членове от ДОПК/АПК/ЗМ/ЗЗД/ЗМДТ за лично удовлетворение)
часове наред безделие и...
26.01 от 17:00 - Териториално и селищно устройство (избираем предмет, нищо работа, ~500стр. ще ги преговoря, докато обядвам)
TBA/Ще запълни някой от 3-те безцелни дни - Правна информатика (да не забравя да си занеса задачките и курсовата, че иначе няма изпит)
30.01 08/10:00 - Вещно право (fieri facias, но кой кого...)
По останалите дисциплини нямахме привилегията да узнаем предварителна информация и ще се наложи да изчакаме официалната сесийна програма. Надявам се да разнообразят с 3в1, така че да не губим още 20 дни. Дали 24 или 4 дни, то все същотоВажното е маTриал да има
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Хъх, нашата се води от 27.1 до 20.2 май, ама аз пак ще трябва да се разпиша на 2, защото не ми беше достатъчно миналия семестър, та 11 бройки общо, от които единият се състои от 3, за един от които пък правихме контролно, за да ни допуснат, но преди това имаме да правим хиляда проекта и се очаква от нас да сме на нивото на експертната върхушка в институции като МФ и да прогнозираме цялата икономика на Б-я..ядосана съм ((
Родино, чакай ме, ще оправя икономиката ти!
5-29.01 ни е сесията. Имам няколко изпитни дати - 10 по Физика и 3 по цитология. Само за тези по Клетъчна ще ни се налага да се записваме.
http://faq4uni.com/2014/12/06/%D0%B3...3%D0%B5%D1%80/
Нещо във връзка с утрешния празник (?)
Моята сесия се задава кратка, с едва 3 изпита,но за сметка на това ще ни разкажат играта следващата сесия...тогава не ми се мисли. Ама да изкласим този.
maDamn
"Нека сме честни – повечето от нас са започнали следване, за да могат да празнуват 8 декември."... wut?
Минавам да се похваля, че за мен мъката приключи.Това беше най-ужасната сесия в живота ми, един изпит не мина както трябва, ама поне свърши вече пфу. Колко съм се изцепила ще видим след два месеца.
Утре се свършва за тоз' семестър, за пръв път ми се случва да нямам идея какви са ми оценките от текущи контролни и съответно на колко изпита ще ходя, нито формат на изпитите знам, нито дали съм допуснат, нищо. Толкова нее*ателно не ми е било никога. никога...
Аз пък сега по празниците ще се счупя да пиша протоколи, за да съм сигурен, че ще ме допуснат до изпитите, които знам какъв формат ще бъдат и даже съм отсега подготвен за повечето.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
тоя номер с освобождаването как става, we?
не искам да колабирам тама, ако изпитите са устни /няам си и на идея кво представляват. може и да са казали, ма аз съм шматка и съм вечно неразбрала..) : /
При нас знам, че по някои предмети е добри резултати от текущ контрол + курсова/ да си в челните места на олимпиадите. Разбира се и за двете не ни огря, защото просто нямахме курсова по 2 от 3 предмета, а за олимпиадите ни се сервира ден преди това и никой не беше подготвен.
С повечето колеги май ще запълним трите графи в книжката.