.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Exclamation Моля ви помогнете ми трябва ми съвет относно едно момче...

Така никога не съм мислила,че ще ми се наложи да търся съвет точно тук,но не знам вече какво да правя.Ето я и моята история преди 3 месеца се запознах с едно момче по фб харесахме се,после си писахме дълго време с часове.Той ми казваше постоянно,че иска да ме целува и един път ми каза,че ме искал и аз не го разбрах тогава много добре. Но след това спря да ми пише, нещо стана и аз не знам какво и сега преди няколко дни пак ми писа,колко съм била красива и как ме иска. Не знам какво да правя наистина го харесвам,но има един проблем,той е с 7 г. по-голям от мен.Искам да ви попитам дали той иска само да спи с мен или наистина е сериозен и ако му кажа,че искам да спя с него дали ще си помисли нещо за мен например,че съм к..ва. МОЛЯ без обиди ако някой ме разбира please help me.!!!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    какво може да иска момче ,което е с 7 години по-голямо от теб? естествено ,че секс ..близко е до акъла да се сетиш , а това какво ще си помисли едва ли е от значение тъй като неговата му цел е да те изчука и да те заебе
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Разликата в годините би била проблем ако единия е пълнолетен, а другия не - това от чисто законова гледна точка.
    Иначе ако има между вас доверие, компромиси и разбирателство няма никакво значение кой на колко е.

Харесваш го така ли? И как го разбра само от фейсбук? Излезте и прекарайте известно време заедно, тогава ще можеш да си направиш извод дали го харесваш. Всичко останало е харесване на един имагинерен образ създаден от съзнанието ти.

Дали той те харесва? Същото. Може да има някакъв интерес, но да те харесва просто така от един чат е трудна работа.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на baby_baby
    По интернет няма как да разбереш дали иска само да спи с теб

Излезте и ще разбереш по държанието му

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    По интернет няма как да разбереш дали иска само да спи с теб
    Искам само да спя с теб, нищо друго.

BeTheOne аз съм на 18 г. а той е на 25 и съм му казвала,че искам да се видим ,но все нещо става и не може да се видим.Но имам чувството,че ме лъже и може би е женкар или си има приятелка. Вие как мислите???

Според мен просто иска да бъде с теб за една вечер. Едва ли си има приятелка.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Според мен иска само секс. Щом ти пише само колко си красива и как те иска, то е ясно. Щом го харесваш излезте поне веднъж на кафе, но в никакъв случай не ходи в тях, ако не искаш да правите секс. Има някакъв вариант и да иска нещо повече, но това само ти можеш да го разбереш.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Ясно е, че иска само да спи с теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се занимавай, просто се забавлява, ако е искал да те види или каквото и да е, досега да е станало. Забавлява се с теб когато му е скучно.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Пробва те кога точно ще му пуснеш.Ако стане стане ако не ще го преживее...Иска те само за секс бъди сигурна в това и не се впрягай сериозно...какво ще си помисли няма значение...важното ти какво ще напрвиш и ти какво мислиш за себе си.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Той ми казваше постоянно,че иска да ме целува и един път ми каза,че ме искал и аз не го разбрах тогава много добре. ... и съм му казвала,че искам да се видим ,но все нещо става и не може да се видим
    Питаш дали момче, което никога не те е виждало и ти казва, че иска да те целува и "те иска" има сериозни намерения?
    НЕ. И не защото:
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    какво може да иска момче ,което е с 7 години по-голямо от теб? естествено ,че секс ..близко е до акъла да се сетиш
    , ами защото е несериозно да го кажеш на човек, когото реално не познаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си