.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^Постът съвсем не оставя впечатление, че й го пожелаваш искрено... "Като скъсаш с него" звучи особено атрактивно и доброжелателно...
    Без коментар съм за цялата тема.
    То няма лошо човек да е оптимист,но пък понякога трябва и да е леко реалист.Естествено,че има голяма вероятност едно 19 годишно момиче един ден да скъса с приятеля си поради едни или други причини.Това става и при много по-възрастни хора.Някои дори се и развеждат след дълъг брак.Наскоро и разбрах за един случай дето са скъсали двама дето са били гаджета 9 години и са започнали да мислят за общо бъдеще,че даже и луди пари да дават за това и то на доста по-голяма възраст.Един мой приятел дето е на около моите години преди време приключи една около 6 годишна връзка с гаджето си дето бяха неразделни едвали не.И за да бъда приет за оптимист и добронамерен трябва да изключа на 100% всъзможността че едно 19 годишно момиче в един момент може и да скъса с гаджето си ли? Ами какво да се прави.Хората често не се омъжват/женят за първата си любов от детската градина и не живеят до дълбока старост заедно.Това ми изглежда малко като някой самозабравил се висш полицай дето опиянен от властта си строява хората в редичка по един без и грам да му минава през акъла,че някой ден може да се пенсионира и да му се случи нещо лошо.

Auriss доста жени с надути кореми или направо с деца остават сами така че това не е никаква гаранция. Макар,че ако наистина е бременна не искам да съм такъв лош пророк.Пък и както казах има ли желание винаги може да им направи някаква/и гадост/и и на двамата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-20-2014 на 11:22
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...
    Къде изобщо казвам, че двойки не се разделят всеки ден? Не ми изкривявай поста с цел да докажеш, че идеализирам и живея в розов свят. Елементарно е - съдбата на една двойка зависи от емоциите, интелекта и осъзнатостта на двамата. Обаче най-малко е твоя работа да прогнозираш. Прави покъртително впечатление. Отделен въпрос е, че първо като писах коментарът ми беше насочен повече към цялостния сценарий, който разиграваш. Трудно някой ще се съгласи, че пишеш от добра воля и едва ли не за да я предупредиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си