.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73
    Повече от фен Аватара на KokoDjambo

Унизителен ли е аналният секс?

Онзи го правим с една мацка и викам " Какво ще кажеш да те пробвам отзад?" Отговора беше " Неее, това е унизително!"
    Та така с нея, но ми е любопитно освен момичета и момчета да пишат и момчета, които са "леви" или би за да видим как е при тях.
    Вива канари...!!

Странно разбиране на тази твоя мацка за някои аспекти на секса.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Унизителен - не, но ако някой така го приема, за него си е такъв. Всеки има право на мнение. Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
    Звучи някак благородно, но в същото време е парадоксално. От една страна е чудесно, че даваш на любимия по ред причини, а от друга се чудя как правиш нещо, което не ти харесва(в случая не ти носи наслада). От трета страна пък се чудя на мъжа как продължава да прави нещото неносещо наслада на партньорката си. Ситуация с мед да я намажеш. Дано поне се появи насладата някой ден, че някак аз лично не виждам смисъл. :смиг:

ПП. Надявам се да не се натрапвам на автора с мненията си, сори, не съм ляв бек.
    Последно редактирано от MASARU : 12-20-2014 на 08:23

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Ами не мисля, че в секса трябва да има нещо унизително освен ако не го правиш по принуда или насила. Веднъж правя анален секс с едно момче и незнайно защо се разревах. Той ме пита боли ли те да спирам ли аз вика не не е това. Не знам защо се получи така. А на някои може и да им харесват да правят нещата насила, да се чувстват подчинени, което си е нормално, защото чрез сетивата мозъкът ни прави така, че да изпитваме наслада от секса, не само от физическия контакт, но и от самата нагласа и мислене. Боже олях се не ми забелязвайте.

П.С. Според мен най-унизителното нещо в аналният секс е онзи гаф сещайте се.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Няма физическа наслада(което не значи, че ми е гадно и не ми харесва, просто не ми се случват тези неща, които повечето жени твърдят че им се случват и че им било много яко - оргазъм от анален секс и бла-бла...), но се наслаждавам на емоционално ниво. Той също понякога е правил неща, които не би направил заради своето удоволствие, а за мое, така че вс е точно. Въпреки това може би е редно да уточня, че сравнително малко пъти сме правили анален секс, доста рядко като се замисля.

В интерес на истината и аз не го правя често, но си е един вид разнообразие. И аз не съм свършвала от анален, но мой приятелки да и казват, че е несравнимо.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Унизителен - не, но ако някой така го приема, за него си е такъв. Всеки има право на мнение. Аз лично не бих правила анален с човек, с когото просто правим секс или сме много отскоро заедно( с две думи, ако няма чувства). Може и поради това да го смятат за "унизителен" - правя го за негово, а не за собствено удоволствие. За мен не носи голяма наслада, но ми е кеф, когато знам, че прави щастлив човека, към когото имам чувства.
    Значи чувствата са ти в дупето?

^Няма физическа наслада(което не значи, че ми е гадно и не ми харесва, просто не ми се случват тези неща, които повечето жени твърдят че им се случват и че им било много яко - оргазъм от анален секс и бла-бла...), но се наслаждавам на емоционално ниво. Той също понякога е правил неща, които не би направил заради своето удоволствие, а за мое, така че вс е точно. Въпреки това може би е редно да уточня, че сравнително малко пъти сме правили анален секс, доста рядко като се замисля.
    Без практика как да стане? Емоционалното мъррркане е ясно, дано не е само служебно имитативно. Но екстаза липсва, а за него си трябва подготовка, репетиция, подготовка, представление, подготовка, бис. Та единственото по-голямо удоволствие от личното е да видиш блясъка в очите на любимия.
    Последно редактирано от MASARU : 12-20-2014 на 10:02

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Ахахахах убихте рибата с тая тема.Ако аналния секс е унизително нещо то садо-мазото и връзването какво ли трябва да са?Не съм им фен но просто питам...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MASARU Виж мнението
    Та единственото по-голямо удоволствие от личното е да видиш блясъка в очите на любимия.
    Трудно ще го видиш, докато и гледаш гърба и я унизяваш така.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Имам огледала, papugai. :hehehe:

Аз с огледало проверявам само дали още диша

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската. Пък и защо да я унижаваш?
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не съм правила, до сега и не съм имала желание.
    Ако имам сериозна връзка, вървяща към брак, тогава бих. Тогава би ми било кеф всичко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

NomNomNom би ли ме направила най-щастливия човек като се омъжиш за мен ?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не съм правила, до сега и не съм имала желание.
    Ако имам сериозна връзка, вървяща към брак, тогава бих. Тогава би ми било кеф всичко.
    Това не го разбирам, особено последното.

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската. Пък и защо да я унижаваш?
    Аз харесвам да правя анален в ездачката. Защо да е само на задна или по гръб и да навиря краката??

Мега фен Аватара на NomNomNom
    NomNomNom би ли ме направила най-щастливия човек като се омъжиш за мен ?
    CV и мотивационно писмо първо, после пръстен и сватба
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Унизителен - не

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Спокойно може да си я пукаш в пърдялника и в мисионерската.
    пърдялника lol ... звучи демотивиращо :хехе:

Изобщо не знам как някои хора приемат аналния секс като унизителен. За мен той си остава несравнимо преживяване, което носи много удоволствие и на двама ни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Изобщо не е унизителен. На мен ми харесва доста повече.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    И за мен не е унизителен.

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Мм в никакъв случай не и унизително.
    ->> http://carsmods.net/favourite/189

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    И за мен не е унизителен.

Е ти на 13 вече сигурно Double Anal правиш, как да е унизителен...

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си