- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Не,не са ми свършвали в задника
Правил ли си секс с човек 20 години по-голям от теб ?
Не.
С колко най-малък/малка на години си правил/а секс?
Вива канари...!!
16 (аз бях на 17)
Говорите ли мръсни думи по време на секс?
Да.
Колко често акаш?
Бати въпроса дето изцепих, майна хаха.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оф..не - през два дена някъде и не знам защо...?!
Нека да е същият въпрос отново.
като се налага
обичаш ли природата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не няма да е етично.
Обичаш ли да мачкаш дупето на гаджето?
Palavnica!Vijdali as me piinal,no ne piqn kato kirka.
Hodish li po belio pred vashte?
Лятото се е случвало
Напивал/а ли си се до несвяст ?
http://carsmods.net/favourite/351