- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубрикант
Бихте ли ми препоръчали лубрикант, който може да използвам както за вагинален така и за анален секс? Вазелинът може ли да се използва или по-добре си е лубрикант? Бебешко олио някои са ми казвали, не че не става, но не мисля, че е добра идея.
Имаше един на durex дето е масажен гел и лубрикант в едно ама забравих точното име...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Отиваш в аптеката и питашнали затова работят в аптека фармацевтите,да препоръчат и упътят клиента/пациента
![]()
Ти да видиш....Искаш да умра от срам ли като и кажа дайте ми нещо за вагинален ама да става и за анален...?! Друго си е да кажеш например искам това и това, а не за какво ще ми е. Тя ще разбере ама все пак е друго.
Бееейбе, бейбе. Слагаш късата поличка. Кожени ботуши. Вкарваш перверзния поглед, облизваш си горната устна с език, после преминаваш към долната, докато междувременно надигаш вежда. Дясната вежда. Влизаш с шут в най-близкия секс шоп. С груб и висок тон им казваш: "Дюрекс!" /по едно време имаше лубрикант 2в1. Интимен овлажнител и масажно масло/. Взимаш го, хвърляш им парите и излизаш, пак с шут. Ако приложиш тази тактика едва ли ще се досетят за какво точно става въпрос. Има голям шанс да си помислят, че си отишла да удавиш някой бивш с него. Основното е да изглеждаш наистина ядосана. Така няма да береш срам.
И заеби тия бебешки масла и вазелини.
Не използвай бебешки масла ако сте с презерватив
ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ ЛУБРИКАНТ 2 В 1 СТИМУЛИРАЩ И МАСАЖЕН 200мл
Има го в почти всички магазини, не само в аптеките.. и за по-лесно си го купи от магазин, хем ще можеш да разгледаш ,има няколко различни вида, хем няма да е толкова срамно .. минаваш си през касата на магазина и готово![]()
Благодаря ти! За този става въпрос така ли :http://apteka.framar.bg/30020728/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Глайтгелен! Бяхме го ползвали преди с годеника ми като се бяхме протрили. Няма миризма, на водна основа е, става с презерватив.
Незнам ,вече съм супер резервиран към Дюрекс...Нито червения ,нито синия стават ,за този комбинирания защо ли имам подозрения за същото....
Червения загрява и изсъхва бързо ,синия също попива доста бързо...Имаше един с презервативи спортекс ,който вървеше и от него съм доволен много.Също така , вазелинчето е безотказно![]()
Хм...А какво ще рече, че става и за орален секс? Струва ми се гадно свирка с лубрикант освен ако не е по някакъв непознат нов начин?
Взех днес този: http://apteka.framar.bg/30017104/%D1...-%D0%BC%D0%BB-
Пробвахме и така доволна останах от него. Послушах колегата devil69 и не съжалявам. Мерси на всички за мненията!