- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на Нова година.
Една стара форумна традиция е питането дали сте правили секс при купонясването за новата година или бяхте мат пияни, че ви трябваше само кенеф наблизо да драйфате![]()
? И как беше купона
?
Вива канари...!!
О, не съм бил само аз дето се будя рано след пиене до късноЕми всъщност само се напихме.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Болка ми е, че този, с когото исках да съм на нова година, ми беше на 123456789 километра и пи със семейството си. И не, не повръщах, дори не чистих повръщано.
За съжаление нямах възможност да ощастливя приятелят си на нова година, поради ... предполагам всеки може да се сети защо ;д, но поне нямаше пияни и заляни!
Две глътки шампанско, и малко след 12 оставихме другите да гледат Brave и се изнесохме да спим. И цяла сутрин от към 8 до сега , гушкане ^_^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
олеле, прекрасна нова година, понапихме се подобаващо, после се чукахме като луди, хора влизат,излизат, светкат лампи, абе нормалните неща
и все пак беше прекрасно наистина
![]()
….oooO………….
…..(….)………….
……\..(…Oooo….
…….\_)…(….)….
Аз бях в ролята на такси цяла вечер понеже докторите не ми дават да пия и така...скучна история![]()
Не съм се напивала , 3 чаши вино и айде в 6 сутринта в спалнята да приветстваме 2015 с любов![]()
Понапихме се стабилно всички, но имаше секс, и то напълно задоволителен![]()
Пийнахме си доста секс нямаше но тази Нова Година ми беше най-хубавата до сега
Народното вярване е да не се прави секс в новогодишната нощ, за да не ти върви на ебано новата година
Не пих много.Само страстен секс.![]()
първо свирка докато карам,после секс и на сутринта отново секс![]()
Страхотно изкарване поне за нас.Навънка с няколко приятелки, (предполагам си знаете,че има по някой друго празнично концертче в определени градове) отидохме с няколко питиета на концерта...оставихме пиячката на едни камъни и после много песни, народни хора,красива заря и много веселба.После бяха на гости в нас и довършихме с пиенето и след това (вкъщи имаме по-големичко легло) всички си легнахме.Та така, беше много забавно като цяло.Секс нямаше![]()