.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: шуууу

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    И аз от бая време искам, особено много в последно време след една снимка на Сефорското черно от линията на Кат Вон Ди. Пробвах един трик на Хаяши със черен молив и балсам ама не стои добре. Ако се реша да го взема, ще се ползва за концерти, ми се струва.

Едит: Червилото сигурно изсушава бая, ти слагаш ли балсам отдолу?

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И аз от бая време искам, особено много в последно време след една снимка на Сефорското черно от линията на Кат Вон Ди. Пробвах един трик на Хаяши със черен молив и балсам ама не стои добре. Ако се реша да го взема, ще се ползва за концерти, ми се струва.

Тоа трик с черния молив и балсама съм го правила, но стана 1:1 с червилото. Цаката е да не ти е сух черния молив, ами от по-меките.
    И да, изсушава, но не слагам нищо отдолу, че става една манджа с грозде. Преживява се. Майката ми взела някакъв балсам за 5 кинта, един път да се намажа и нямам проблеми.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

преди месец сигурно бях в сефора в парадайс и там нямаше нищо дори близо до черно ) :

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    преди месец сигурно бях в сефора в парадайс и там нямаше нищо дори близо до черно ) :
    Да, още ги няма в България. Линията е съвсем нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си