.
Отговор в тема
Страница 71 от 118 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2929
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Оправя ечемик. :h:
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от daydreamings Виж мнението
    От къде си ги взе? От много време ги търся.
    Елитис ги има, и в Lilly

Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Някой може ли да препоръча хубава спирала с гумена четка, която не слепва миглите?
    One by one на maybelline. От години си я ползвам, и съм много доволна.
    Последно редактирано от DragonLady : 01-02-2015 на 16:51

Супер фен Аватара на girl91

Мега фен Аватара на Dagichka
    :3

Днес атакувах Лили и съм доволна. Взех мицеларната вода на Микса с глицерин (на промоция е), един балсам за устни на Нивеа и любимият ми интимен гел на Жая.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^На каква цена беше мицеларната вода на Микса? В каталога не я видях. В сайта им видях, че в сряда ще има -20% на балсами за устни

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Напоследък мн ме болят устните и не мога да ги хидратирам правилно, та реших да инвестирам малко повече в балсам. Взех си ето този и дори беше намален. Сложих си веднъж и наистина ми стана много по-добре. Ще видим като съм без него как ще е

А, да, взех и този шампоан

За пърхот е, но късно видях, че е за мазна коса, апък неговата май е суха.
    Ще видим какво ще стане.
    Последно редактирано от Ewok : 01-04-2015 на 15:31

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^На каква цена беше мицеларната вода на Микса? В каталога не я видях. В сайта им видях, че в сряда ще има -20% на балсами за устни
    Седем и нещо май беше...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Не се отварят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    + още две от преди малко

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Седем и нещо май беше...
    В Елитис вчера май я видях за 7.30лв., иначе си я взех от аптека Марви за 7.50 (без някакви стотинки). В ДМ до колкото помня беше 9 и нещо...

В Елитис вчера май я видях за 7.30лв., иначе си я взех от аптека Марви за 7.50 (без някакви стотинки). В ДМ до колкото помня беше 9 и нещо...
    Да си кажа за водичката... благодаря на пантерата, че ме светна!

Много ме кефи, супер доволна съм и много ми харесва. Преди ползвах някакъв remover на биотен, който беше евтин, мирише хубаво и чистеше добре грима. Да, ама изсушаваше кожата. И понеже не съм попадала на нещо, което не изсушава, мислех, че е нормално. Много е готина тая вода, препоръчвам я.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако ми оправи кожата от тва лющене ще го обявя за вълшебееен!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да си кажа за водичката... благодаря на пантерата, че ме светна!

Много ме кефи, супер доволна съм и много ми харесва. Преди ползвах някакъв remover на биотен, който беше евтин, мирише хубаво и чистеше добре грима. Да, ама изсушаваше кожата. И понеже не съм попадала на нещо, което не изсушава, мислех, че е нормално. Много е готина тая вода, препоръчвам я.
    И на мен ми хареса, но от едно известно време кожата ми стана много суха и се бели (а по принцип не е такава) и я спрях (защото по едно и също време започнах употребата й и забелязах това изсушаване), но се надявам, че не тя е виновна за това.

И на мен ми хареса, но от едно известно време кожата ми стана много суха и се бели (а по принцип не е такава) и я спрях (защото по едно и също време започнах употребата й и забелязах това изсушаване), но се надявам, че не тя е виновна за това.
    Да не би да ти се изсушава от студеното време навън. Нали съдържа глицерин, не би трябвало да се получава така.

^Дано е от студеното време. За първи път ми става такава кожата.
    Надявам се в България да внесат и третата мицеларна вода на Микса (с цинк).

Мирише на истински ягоди, но самият стик изглежда малко странно

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Хималая по-добри ли са от ЛеоКрема и Нивея? Вчера в ДМ седяh 10 мин и накрая си тръгнах,защото не можах да си избера

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Хималая по-добри ли са от ЛеоКрема и Нивея? Вчера в ДМ седяh 10 мин и накрая си тръгнах,защото не можах да си избера
    Трудно е да се каже, но май Хималая ми е фаворит. Сега съм с един син на нивеа, съвсем безцветен и обикновен, хидратиращ. Добре се представя, ама няма никакъв цвят и слагам червило отгоре. Иначе Леокремите имат ужасни опаковки. В повечето случаи ми се чупят самите опаковки, преди да е свършил балсамът. Вероятно до някъде съм пристрастна, защото съм имала почти всички Нивеи и почти всички Леокреми. Хималая е разнообразие, не е скъп и е много приятен на мирис. Този с ягодките има лек цвят. Този с какаото няма цвят, другия с жито ли беше... не съм го пробвала.

И си търся хубава спирала за издължаване и обем, която да не ми дразни очите

https://www.google.bg/search?q=the+o...96%3B645%3B645

Фон дьо тен The one на Oriflame. Много съм доволна, дълготраен е, лека текстура и най-вече покривен. Имам няколко кафеви и червени петънца по лицето, прикрива ги доста добре. Доволна съм.

https://www.google.bg/search?q=the+o...ml%3B345%3B345

От това също съм много доволна. Коректора не пасва на лицето ми, но зелената част гори пъпките.

Родих се! Ползвам ги от един ден, а вече има видима промяна в кожата ми и на допир, и на външен вид. Тонера още не съм го ползвала.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^От къде?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си