.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Брато, вместо да обясняваш как не си спамил, а са били просто чести въпроси, по-добре кажи ЧЕСТНО колко точно и какво си наспамил. Спамерите колкото и да търсят "вратички" в закона за да кажат "това моето не е спам според определението буква по буква" - спама си е спам.
    Това ми напомни за Stoqn Trakiev (или както му беше никнейма във форума тук), който отговаряше в произволни теми нещо безсмислено или напълно очевидно и после хоп - линк към някаква страница, която няма нищо общо с форумната тема. "Гаджето ме напусна, объркана съм, какво да правя" и в отговор "всичко ще се оправи + линк". После "ама аз не спамя". Не, никак даже...
    Не лъжа. Специално в него форум само задавах въпроси. Тъй като ме плашеха, ч есъм се забъркал в нещо много дълбоко и т.н. Затова започнах да ги питам- наистина ли, моля, кажете ми, не се шегувайте с мен и т.н. Иначе спам, който няма общо с темата НЕ СЪМ ПРАВИЛ. Кажи ми и ти мнението си. По-горе написах какво е казал администраторът, дали наистина имат връзки във ФБР и с националната сигурност? Дали наистина заради тези въпроси сега от ФБР ще ме издирват?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gowent Виж мнението
    Не лъжа. Специално в него форум само задавах въпроси. Тъй като ме плашеха, ч есъм се забъркал в нещо много дълбоко и т.н. Затова започнах да ги питам- наистина ли, моля, кажете ми, не се шегувайте с мен и т.н. Иначе спам, който няма общо с темата НЕ СЪМ ПРАВИЛ. Кажи ми и ти мнението си. По-горе написах какво е казал администраторът, дали наистина имат връзки във ФБР и с националната сигурност? Дали наистина заради тези въпроси сега от ФБР ще ме издирват?
    ако наистина е само това, което си представил тук в тази тема, тогава бъди сигурен, че никой няма да ти направи нищо, и че онези от онзи форум просто са те сплашили като са ти написали тези неща, могат да те осъдят за спам ако пращаш много рекламни имейли на много потребители без тяхно позволение и против волята им, или ако извършваш интернет измами, или ако засягаш интернет потребител, който го взима навътре, дотолкова че решава да те съди като се обърне към адвокат, подаде жалба в съд, на прокурор, органи на реда, и пр., но ако са само някакви ругатни, или думи като "тъпак", "идиот", и тям подобните, тогава дори и да успее да те осъди, едва ли присъдата ще бъде тежка, но обикновено никой не се занимава с такива неща
    Последно редактирано от npp : 01-06-2015 на 16:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си