.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ако не си въобразяваш и сичко е точно така както го казваш то с нейната връзка е свършено или поне е сериозно разклатена. тук идва въпросът ти защо не си я изклатил още. може да звучи малко грубо но момичето очевидно те иска. давай ако не ти пречат там някви морали и т.н.
    Всичко е на 100% както го казах, а със връзката... там не знам, но може би си прав. Не знам дали съм морално зависим, мисля че не съм, но единственното нещо което ме спира е това че, никога не прави това което не искаш на теб да го направят.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Jonnyy Виж мнението
    Всичко е на 100% както го казах, а със връзката... там не знам, но може би си прав. Не знам дали съм морално зависим, мисля че не съм, но единственното нещо което ме спира е това че, никога не прави това което не искаш на теб да го направят.
    Ако всичко останало е наред,няма пречки,няма проблеми да се виждате въпреки това че сте от различни градове...просто и постави въпроса очи в очи или него или теб.Без излишни разламангвания.
    Може просто тази връзка да се е изчерпала,да я е страх да сложи край на една 5 годишна връзка,но това нейното а с теб а с него е яко глупаво.Е, ако си искаш приятелка с привилегии може пък и да ти върже?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си