.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Аз ще ти кажа, защо е скъсал с теб, повече от очевидно е - досадна преследвачка си.
    +1

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    +1
    Не мисля,че ме познаваш достатъчно добре,че да изказваш подобни коментари по мой адрес.Задръж си мнението особено след като не съм ти го искала.Писах във форума с молбата някой да ми помогне, а не да си прави грешни изводи за мен .. И след като с нищо не може да ми бъдеш полезен не коментирай

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от mimito_ Виж мнението
    Не мисля,че ме познаваш достатъчно добре,че да изказваш подобни коментари по мой адрес.Задръж си мнението особено след като не съм ти го искала.Писах във форума с молбата някой да ми помогне, а не да си прави грешни изводи за мен .. И след като с нищо не може да ми бъдеш полезен не коментирай
    Точно това се опитвам да направя - да ти бъда полезЕН, като ти казвам да не се занимаваш с простотии и детски постъпки. Зарязал те - к'во толкоз? К'во значение има причината? Не вярвам след като те е зарязал, да иска да се съберете пак. Най-много да се досети чие е т'ва дело и да ти тегли майната още по-яко.
    И още повече - ш даваш пари, само за да ти стане още по-гадно?! Е, т'ва вече си е платен мазохизъм.

mariela83
    Guest
    Искам да разбия пощата на мъжа ми, регистрирал се е в сайтове за секс запознанства, имаме едно дете, намерих му снимките в компа дето си е снимал оная работа, намерих му и обявите за секс, искам да му разбия и пощата и да сложа край, защото за пореден път ме лъже. Простих му отново но знам че това което ми казва не е всичко, моля за помощ да му бия шута че ми писна да му гледам детето и да ме прави на лудаааааааа

Забий му ножа във вратняка докато спи и готово...

liusi5
    Guest
    Zdraveite izninete me che pisha na latinica no nqmam bg klaviatura.Imam nujda ot speshna pomosht.Maika sam na 2 deca koito imat bashta samo na xartiq.Nasiqt tatko ni izvika v Germaniq i se vazpolzva ot nas samo da vzima pari ot darjavata i na nas ne dava nishto.Az nemoga da rabotq za momena poneje gledam malkiqt mi sin.Moqt maj ima libovna vrazka s sobstvenata si sestra.Nqkolko pati mu razbivax fb parolata no toi qa smenq.Molq ako nqkoi moje da mi pomogne da mu razbiq fb parolata iskam da dukomentiram vsichko koeto sa si pisali dvamata za da go izpalzvam v sada kogato mu doide vremeto.Naistina se nujdaq ot pomosht.Koito moje da pomegne neka mi pishe na imeil tunjai777@abv.bg blagodarq na vseki koito mi pomogne

Цитирай Първоначално написано от liusi5 Виж мнението
    Molq ako nqkoi moje da mi pomogne da mu razbiq fb parolata iskam da dukomentiram vsichko koeto sa si pisali dvamata za da go izpalzvam v sada kogato mu doide vremeto.
    Не съм учил право, но знам, че така се нарушават конституционните права на обвиняемия. Ако му разбиеш паролата, най-много тебе да осъдят Виж член 30, 32 и 34 http://www.parliament.bg/bg/const

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SprayPaint Виж мнението
    Не съм учил право, но знам, че така се нарушават конституционните права на обвиняемия. Ако му разбиеш паролата, най-много тебе да осъдят Виж член 30, 32 и 34 http://www.parliament.bg/bg/const
    не е задължително да я/го съдят
    може да почне работа във фейса
    и ще има достъп да всяка лична информация там

Също ми е много нужно разбиване на парола в facebook ! добро заплащане !
    Последно редактирано от emil991 : 09-01-2016 на 16:28

Цитирай Първоначално написано от emil991 Виж мнението
    Също ми е много нужно разбиване на парола в facebook ! добро заплащане !
    искаш услуга пак не си оставил имейл пиши да видим какво ще решим,тая любов ви взе акъла track1@abv.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си