- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разликата във възрастта - носи ли обогатяване за по-неопитния и повече удоволствие?
Теб не те интересува, ама ти на 14-15 ли си ? Да не говорим, че още навремето X5 си я ползваха в Германия като пазарска количка. Не ме разбирай погрешно има разлика да си на 22 и да си с 27г и да си на 15 с 25г.
Олеле боже. Ако имах комплекси сигурно щях да си подбирам твои набори, общо взето почти не изискват усилия.
Лично за мен е абсурдно да си се представя с някой по-голям от мен с повече от 5 години. Говоря за връзка. Ако трябва да съм честна, случи ми се преди време да имам взаимоотношения с по-голям мъж, въобще не ми хареса. Сексът беше направо мъчение за мен, но това беше неговия начин, той така беше свикнал, това си харесваше и няма как да променя нищо вече.(Не твърдя, че с по-голям секса е зле задължително, подчертавам, че НЕ годините са гаранция за качество!!!)
Имам приятелка, която пък не иска да се занимава с младежи и ходи с 13-4 години по-голям от нея, което аз не разбирам в никаква степен. За мен един възрастен мъж, който се занимава със студентки не е човек, който може да обогати някого с нещо(нематериално).
П.П: Най-хубав секс съм правила с човек, 2 години по-голям от мен.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2015 на 19:25
Годините не винаги означават опит(и за двата пола). И ми е интересно какво имате предвид под опит.. Ако имате връзка с някого какво значение има предвид, че дори да не е опитен не му трябва много за да се научи.. сексът не е кой знае каква философия.. А годините могат да бъдат проблем само ако им позволите да бъдат..
- 12г с 22г е голяма разлика
- 22 с 32 не
Също заклети ергени на 25-40 - не малко, които не желаят и не могат да се обвържат.
Не се напрягай.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първия ми беше с 9 години по-голям от мен и на 100% мога да кажа, че е бил хиляда пъти по-добре от всичките смехурковци на моята възраст !
Сегашната ми връзка е с човек по-голям от мен с над 10 години, аз обаче не съм на 15 , а на почти 29, така че нещата са много различни. В сексуално отношение е много по-добър от предишните ми връзки, да не говорим, че и като отношение е доста по-различен, но това отдавам на факта, че не е българин и е възпитан съвсем различно от нас. В началото, когато започна връзката ни си бяхме казали, че е само секс, без ангажименти, защото и двамата не търсехме обвързване, но след това нещата се промениха и се влюбихме , секса също стана различен, някак по-красив, ако ме разбирате. В началото беше УАУ, сега е 100 пъти УАУ. Според мен възрастта не е определяща, определящи са чувствата.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Имам предвид, като отношение извън секса спрямо жената, разликата е огромна, имам опит, знам средно статистическия нашенец как се държи с жената, дори когато е влюбен в нея (съвсем не твърдя, че българите се държат зле!). Просто е различно, не мога да го обясня, но когато се сблъскаш с две такива култури, разликата се усеща.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Има цитат, въпросителен знак, обяснявам се, пречи ли ти?
Спокойна съм!Относно компота, отдавна ми се яде такъв от праскови, имаш ли? :P
Нова съм, обяснявам се много, пиша в страни от темите, ще ми свикнете![]()
Ne vinagi e taka vajno sa opita I vuzmojnostite na 17 sum bila sum I s 20 godishen I s 26 godishen tozi koito e samo s 3 godini pp golqm mi dostavq 100 puti pveche udovolstvie ot 26 godishniq I s nego e hubavo no ne chak tolkova
Имала съм връзка с един който беше 10 години по-голям от мен.Естествено и спахме заедно...и мога да кажа,че беше страхотно изживяване.Той имаше много повече опит от мен и определено знаеше как да докара една жена до страхотен оргазъм.
Искам да кажа,че не напълно,но до голяма степен по-възрастния партньор е по-опитен и си знае работата.
![]()
Последно редактирано от fls63 : 02-09-2015 на 11:50
Досега излизах с момчета по-малки от мен (от няколко месеца до три години разлика). Не съжалявам, че първото ми момче беше на моите години, понеже опитът ни беше равен и не се притеснявах дали ще се изложа, понеже бяхме на едно дередже.
Със сегашния ми приятел разликата ни е 10 години, като той е с 10 години по-голям от мен и не съжалявам.
- По отношение на секса: без забележка. Определено има какво да се научи и опитът си казва думата.
- Отношения: Никога не си бях представяла, че може да съществува толкова перфектен човек. Допадаме си по всяко отношение и винаги има какво да си кажем. Съзрял е, улегнал е и не мисли за глупости. Мил е и грижовен към мен. Тези 10 години разлика не се усещат изобщо. Когато съм с него имам чувството, че той е на моята възраст. Определено си заслужава, но от човек до човек има разлика.