- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Добър татуист
Здрааавейте, хора!
Моля ви препоръчайте ми някой добър татуист в София. Някой, за който знаете и можете да гарантирате, че работи добре! Ще ви бъда благодарна![]()
Мога, но не искам да си загрозяваш хубаво тяло и няма да ти кажа.
Ако ти не пишеш в моя тема, значи просто нещо не е както трябва хаха. Ще те почерпя един шоколад за загрижеността!
в козметика и диети би трябвало да получиш по адекватен отговор
Зависи какво искаш да си рисуваш мацка..
Като цяло най-добрият татуист (хайде, да не е най-добрият, но един от най-добрите) е Благоевградския Цветков (бивш Кюстендилец), май има негово студио и в София, но не знам къде точно се намира, там обаче са негови татуисти, ако искаш точно той да те рисува треа да мръднеш до Благоевград. Даже прави отстъпи за Кюстендилци, на мен целия гръб ми е 150 лева работа + консумативи = към 350 лева. За други хора би било към 800-900 лева целия татус... Тоест сравнително нормални цени.
На попа по Граф Ингатиев посока от метрото към градината на седмочислениците, 20 метра след кръстовището с бул. В. Левски отляво. едно забутано място, с масивна желязна врата и звънец.. отвън има доста реклами "Tattoo" тези също са много добри, рисуват почти (ако не) всичко. Но и вземат скъпичко.. Татуса, който ти казах на гърба ми казаха близо 1500 лв.
Има един татуист от Варна, подвизава се по студентски, един от много добрите, казва се Венци, но не знам къде точно му е студиото вече, щото го мести няколко пъти... При него за пръв път видях 3д боди арт... Уникално.. Лятото работи на Слънчев Бряг... Като цяло на Българи по морето прави отстъпи, в Студентски прави отстъпки на студенти... иначе не е много скъп... Пълен ръкав излезе около 750 лева..
Какво ще рисуваш? (Може и на лс)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
анархи, общо до момента какви пари си дал за татуировки?![]()
https://www.facebook.com/vezhdintattoo?fref=ts прави уникални, но не е в софия мисля :д
авторке, има доста добри татуисти, особено ако искаш нещо по-простичко или готово като шаблон, поразгледай страниците на разни студиа, виж портфолиотата на артистите и такам.. аз се сещам за братя Смокови, но и там е скъпичко..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ехаа, ох трябва да си взема от стъклените буркани и да лепна етикетче saving for tattoos хаха :д аз ще се шаря другия месец най-вероятно, първа татуировка ще ми е ;3
Съвет, започни с нещо малко, та ако размислиш да можеш да драскаш отгоре.. И се увери, че татуиста отваря и иглите и мастилото пред теб, защото някои мастила засъхват и ако те шарят с такова, ще ти избледнее татуса след време и трябва да ти се повтаря, което си струва също толкова пари както като си го правиш, щото на практика е същото..![]()
Dr. Gregory House
Анархи, не знам дали си поствал снимки, но искам да видя?
Като се завърша, което ще е април- може би началото на май, зависи дали ще имам пари
Dr. Gregory House
Нем, ще правя 3д татус на раменете с разни ефекти и прочие, което ще излезе скъпо, а точно ся не мога да си заделям от парите... от февруари натам..
Dr. Gregory House
Ми имам две вълчи глави с дриймкечър под тях на гърба, лунен тотем на едната гърда, отдясно по ребрата от подмишницата надолу йароглифи, като на таза имам феникс (с пепел и как точно излита нагоре от пепелта, с отворена уста) йароглифите влизат в устата му, след което под пепелта.. продължават долу до стъпалото.. Отляво по ребрата пак от подмишницата надолу надпис на фарси (арабски символи) само, че само до бедрото и надолу няма нищо, а ще правя продължение. И Вълкирия на дясната ръка (където е трицепса, почти до лакътя ми стига)
Ще правя още, меча глава точно на лявото коляно.. раздран 3д арт (за раменете), ще довърша ръкава, с някое цвете, трикстър с карти, гора (смисъл дървета), женско лице, часовниче и ноти.. (мазало ръкав ;3) Като дясното рамо ще е част от униформа горе( ще е разрдано), но свързано с рамото с целия ръкав.. отляво пак ще е от раздрана униформа с разни медали и дълбоки рани с кръв.. (3д ефекти)
И за сега това са ми идеите, пък след време може да ми хрумне още нещо, но това ми харесва естетически, а и симетрично..![]()
Dr. Gregory House
Не глупако татуирал съм си нещо на ирански (фарси) просто за да обясня по-лесно казах, арабски символи...
Не китайски, а японски (тва не съм го споменал).. и всъщност е свързано с Вълкирията, щото под фениска има руни..
капаните и вълците са ми страст, обичам индианското а и имам смисъл в тези татуси... Свързвам ги с дивото и свободното, за това е и луната (да символизира, че вълкът никога няма да достигне луната, колкото и да я желае, за т'ва и едното е на гърдите другото на гърба) че вълкът е сам, сам и единствен на себе си.. и с него е единствено сянката му. че е свободен да прави каквото си пожелае.. и не прекланя глава пред никой
Вълкирията също е свързана с мечата глава и феникса и има смисъл за мен самият..
Всяко нещо, което е по-мен или ще бъде по-мен, ще е със смисъл, не се шаря щото просто ми е много кеф... всяко нещо има смисъл и значение, пряко свързани с мен..
Готиното на татусите и защо избрах този стил, е че като някой ме види и веднага предполага нек'ви безумни тъпотии за причините за татусите (като в случая твоята) Никога не можеш да знаеш, какво точно значи определен татус за определения човек докато не го попиташ, което внася стабилна доза мистичност...
Поне аз си правя татусите със смисъл и разсъждавам така, има и нек'фи дет се шарят просто да има, тия не разбират от изкуството... И въобще не търся внимание, ако търсех внимание щех да си татуирам повече видими места... и лицето (макар да съм мисли за татус и там.. няма да направя)
Dr. Gregory House
Какво знаеш за индианците? Как се наричат къщите в които живеят? (ясно ми е, че ще ползващ гугъл)
n00bs
Веороятно сега ще ти разкаже как като малък някой го е учил да строи вигвами. :>
Welcome to the Jungle...