При тия цени 100 лв са 5-6% разлика, не е нещо колосално. Харда дали ще е 5400 или 7200... егати разликата и дали въобще ще я има. Има разлика между HDD и SDD обаче, и аз при всички случаи бих си взел нещо дето да му завра един SSD вътре, а по възможност SSD и HDD.
2015 е, верно че още има лаптопи с тъпи бледи дисплеи дет изкривяват и даже инвертират цветовете, ама айде малко в крак с времето. IPS е доста по-добре, бил той и матов.
Ето и как изглеждат отвътре тези - два вентилатора, възможност за добавяне на RAM, mSata слот (точно него ще покаже на видеото): http://youtu.be/pS6eAxTj7MQ?t=9m9s
17 инчовите не са ли малко големи? Голям лаптоп, голямо захранване, килограми? Мускули? Че не може ли на малкия лаптоп да си се върже към един монитор. Аз моя дребосък към 3 грамадни монитора съм го вързал даже
А са тънки вероятно защото технологията напредва и процесорите просто харчат по-малко. То си пише там мощността каква е. А и разкарват глупавите CD/DVD устройства.
Аз имам стар и нов лаптоп - стария определено е по-слаб на параметри, по-дебел и тежък на размер и по-топъл от новия. Технология