- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той криеше, че има дете
Хм, съжалявам, ако издребнявам... ама... такава съм си просто
Заедно сте от месец, обаче той те подкрепя и финансово. Не ти ли е малко обидно? /така, това малко встрани/
Второ- има дете, важно е да знаеш, съгласна съм. Обаче не мислиш ли, че няма как едни такива важни разговори да ги водите по телефон/скайп/вайбър?! Може да е търсел подходящ момент, а може и да се страхува, че е сгрешил в преценката си относно теб и все още да се е колебаел дали изобщо да те информира.
Може би на негово място и аз нямаше да си напиша на челото "Самотен татко с дете на година".
Пробвай да се поставяш отвреме-навреме на мястото на другия- много помага.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Три сме, веднага ми се набоде в очите.
Не знам какво да ти кажа, но си на 20г. и според мен имаш правото да бъдеш във връзка, в която да се чувстваш като принцеса, после като кралица ( обгрижвана от внимание, романтика, и там каквото би харесала една жена ) , и след това, когато си достатъчно уверена и спокойна, сама да решиш, че ти е време за детенце и да си го гледате заедно.
Ако ти в един момент се запознаеш с това същество, и каквато си в момента влюбена, решиш да се грижиш за него - възможно е никой никога да не го оцени и да не ти каже едно благодаря, и в един момент ако се разделите, ще си като използвана . Връзките без дете са много различни от връзките с дете, и не е здравословно да скачаш директно във второто.
Също, майката била ревнива. Не искам да ти вкарвам съмнения, но помисли дали не е с причина.
Не искам да казвам твърдо дали би имало развитие във вашата връзка или не, защото не ми е напълно ясно ситуацията, но тези няколко факта:
- той ти помага финансово
- той има малко дете
- скоро се е разделил с майката
- не сте си изяснили положението
не ми вдъхват особено много доверие.
Вероятно е прекрасен,и зрял, и готин, но както ти е завъртял главата, и както ти говори красиви думи - не искам също да ти подбивам самочувствието, но хората с малко повече опит и години се научават да манипулират жените/мъжете и да получават каквото искат, и това, че сте от месец заедно и ти дава пари - има нещо много сбъркано.
Не влагай енергия и не му върви по гъза, и не прави компромиси със себе си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...