- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Никога не съм
az sum
nikoga ne sum se kupal sutrin predi dsk vinagi vecher
Аз също.
Никога не съм си купувала талонче от националната лотария![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз
Никога не съм затягал бурканчетата с лютеница
П.С. Веднъж отворени, веднага свършват![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Аз съм, солена ми излезе смяната на стъклото![]()
Никога не съм ходила в чужбина.
Ходила съм, Македония, Сърбия, Унгария, Австрия, Чехия
Никога не съм имала хамстер
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
В първи клас на учителите им беше станало като навик, но решиха, че с пръчка ще има по-голям ефект, но уви не
Никога не съм съм карал ролери .
пил съм
никога не съм говорил с духове
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
виждал съм всяка сутрин в огледалото че и говори гадината
печелил/а ли си от тотото?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не, май е време да започна да пускам тото..
Харесваш ли града в който живееш?
Las Vegas baby
Хазарта личност ли си. (обичаш ли и поемаш ли рискове?)
охо аз ако тръгна да разказвам то са много глупости ако беше само една.........![]()
Много ясно и то какви само......
Слушал ли си някоя песен на Металика?
po4ti vs sum im gi slu6al edinstveno posledniq i predposledniq mn ne gi znam
vliza6 li v 9gag
Хора,това е " никога не съм " а не " какво искаш да знаеш за следващия" ..
И аз не съм.
Никога не съм карала мотор над 50 кубика
и аз така
никога не съм летяла със самолет