.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Хора искам само да ви кажа, че бяхте прави аз полудях по нея .... красотата и ...ума и...чувството за хумор и сочното дупе......не само я харесвах БЯХ ЛУДО ВЛЮБЕН В НЕЯ .... а тя май просто си е играела с мен изпаднал съм бил от тъпата и класация....заеба ме като мръсно коте.....сега не мога да уча..не близвах алкохол,а сега гледам на пода само празни бутилки...знам че не е мъжко но дори плаках( няма смисъл да ви лъжа вие не ме познавате....постоянно съм на границата да ревна като малко дете),не мога да спра да мисля за нея... постоянно и звъня в скайпа, а на нея сякаш не и пука колко много страдам...в моите очи тя е БОГИНЯ а всъщност май дори не е ЧОВЕК.... хора моля ви за помощ кажете ми или как да я спечеля отново,готов съм на всичко.....за толкова кратко време успя да ме омотае, ако си я върна обещавам да не мрънкам като педал че ме държи по цяла нощ буден.....готов съм да чакам не 1 ами 100 години за да бъда с най-невероятното,дразнещо,агре сивно, понякога досадно, психично болно дете индиго..... Моля ви помогнете ми как да я спечеля ????????
    Последно редактирано от Prenebregnatiq : 01-22-2015 на 03:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си