- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nympho
Izlizam chesto s razlichni muje moje da se kaje che imam fetish kum po muskulestite I kogato izlqza s nqkoi obiknovenno na 1vata sreshta ispitvam jelanie da spq s nego I go pravq sluchvalo mi se e da se zapoznaq s nqkoi I sled nqkolko dni da izlezem I da ai legna s nego tova pravili me neshto kato nimfomanka zashtoto mi dostavq udovolstvie kogato go pravq s razlichni muje
A kak bi opisal togavaa nimfomanka shtom moeto povedenie e na kurva ?
Лошо няма в това, но имай на предвид, че разкрият ли те всички, някой ден ще стане много трудно, да имаш нещо сериозно с някой. Другото което е, никога не си позволявай лукса да е без презерватив!
Някой ден, за да имаш нещо сериозно с някой, трябва да смениш града, а там където идеш, да започнеш на чисто и сериозно. Успех.
Според моите разбирания не, но според някои може да е много.
Това не трябва да те притеснява, аз като нямам сериозна връзка, какво не трябва да спя с жени, или пък да спя само с една ли?
Мъж който е спал с много жени е мъжкар, а жена спала с много мъже е курва. Това за мен отдавна е глупост. Не сме в зората на комунизма.
az obicham loshite leopardi s golemi ryce i malki pi6ki kato moqta
gr0zen si pleshiv geparde. ela v ispanskata da me naebesh zdravovzemi kondomi 4e nqmam pari a ne iskam spin