.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    nqkuvrandom
    Guest

Помогнете, моля.

Здравейте! Пише ви един отчаян младеж на 16. Въпросът е следният. Става въпрос за едно момиче, което аз не познавам лично, смисъл виждали сме се няколко пъти, но не се познаваме. И аз харесвам това момиче.. Но идва и проблема.. Нямам опит в тия работи, как да ви кажа, да кажем че съм имал само една приятелка досега и то беше за кратко, но там нещата бяха други щото бяхме в една компания и беше по-лесно, докато сега е коренно различно. А и да ви кажа тя е малко от тея "феймъсите" , смисъл тва ме отчайва още повече, щото знам ли може изобщо да не ме забележи/отрази. За протокола тя е на 15.Та искам да ви попитам как да действам. В смисъл да започна ли първо с някакъв разговор по фейсбук и после на живо.. Или какво? Незнам какво да правя.. :/ Моля да ми дадете адекватни мнения и съвети. Благодаря ви предварително и се извинявам за допуснатите грешки ако има такива

Мега фен Аватара на RapExotic
    Докато си служиш с понятия като `феймъси` няма да си намериш нормално гадже.

" Феймъсите " най-много се кефят на харесвания и сръчквания във фб пробвай може и да те огрее ..

Голям фен Аватара на zombolovesu
    харесвай и от време на време нещата, които поства във фб и един ден след като е постнала нещо например няква песен и я харесваш, я заговори и може да се получи нещо. Успех!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Докато си служиш с понятия като `феймъси` няма да си намериш нормално гадже.
    Такова им е поколението ''феймъс'' на 15 г. = сополоиздухвачка след 3г. я да се прегледате дечица.....чичо ми е психолог, драснете и ще ви прегледа без пари.

anonymous990763
    Guest
    Феймъсите на 15 може да са мн опасни така че внимавай а за това как да те забележи, може да й са усмихваш като я виждаш и после да й пишеш. Успех

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Никой ли не счете за нужно да обясни, какво е феймъс за по-дъртите като мен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Никой ли не счете за нужно да обясни, какво е феймъс за по-дъртите като мен.
    Това е индивид от разред кифлоподобни, който има повече от 2000 приятели във фейсбук (90% от които никога не е виждал на жива). Денем обитава молове, заведения за бързо хранене и други обекти в централната градска част, а нощем се крие в дупки с повишено ниво на шум, които нарича дискотеки. Често се размножава в тях. На външен вид обикновенно е слаботелесен, хърбав и с множество подкожни надписи, обикновено на китайски, които и той самият не знае какво означават. Характеризира се с повишено ниво на самочувствие и понижен коефициент на полезно действие. Често поставя предмети върху себе си, с които да привлече представители от противоположния пол - ланци, вериги, различни видове бои(предимно по лицето), камъни... Произхода им е от малки населени места, като често ги посещават за да обогатяват своята култура и да я прилагат в градската обстановка.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това е индивид от разред кифлоподобни, който има повече от 2000 приятели във фейсбук (90% от които никога не е виждал на жива). Денем обитава молове, заведения за бързо хранене и други обекти в централната градска част, а нощем се крие в дупки с повишено ниво на шум, които нарича дискотеки. Често се размножава в тях. На външен вид обикновенно е слаботелесен, хърбав и с множество подкожни надписи, обикновено на китайски, които и той самият не знае какво означават. Характеризира се с повишено ниво на самочувствие и понижен коефициент на полезно действие. Често поставя предмети върху себе си, с които да привлече представители от противоположния пол - ланци, вериги, различни видове бои(предимно по лицето), камъни... Произхода им е от малки населени места, като често ги посещават за да обогатяват своята култура и да я прилагат в градската обстановка.
    ааххахаах
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си