.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Повече от фен
    Негов живот, негов избор. Проблема е, че такива боклуци ни пречат на останалата част от хората по 1 или друг начин.
    Speed 3 Axela

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NawleK Виж мнението
    Негов живот, негов избор. Проблема е, че такива боклуци ни пречат на останалата част от хората по 1 или друг начин.
    Изключително грозно мнение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от NawleK Виж мнението
    Като порастнеш малко повече и объркаш пътя,ще се молиш да има някой да ти помогне,само дето това момче не моли,аз наистина искам да му помогна,защото държа на него и го познавам от малък.. Не знаеш просто в какви ситуации изпадат хората а и не мисля ,че ти си някой да съдиш друг,за това просто можеше да си запазиш мнението за себе си..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Като порастнеш малко повече и объркаш пътя,ще се молиш да има някой да ти помогне,само дето това момче не моли,аз наистина искам да му помогна,защото държа на него и го познавам от малък.. Не знаеш просто в какви ситуации изпадат хората а и не мисля ,че ти си някой да съдиш друг,за това просто можеше да си запазиш мнението за себе си..
    По-голям съм от тебе, по-образован съм от тебе (трябва да спомена, че моето образование не е било на Български език) и съм постигнал повече от тебе в живота. Причината човек да "пропадне" или да се намира в лошо положение е самия човек. Този човек е там където е заради неговото мислене и възглед над живота което определя неговите деиствия, а деиствията са го довели до там където е. Човек който иска да успее и да направи нещо в живота никога няма да се озове в подобна ситуация. Най-вероятно няма и да го разбереш защото като много от хората на този свят някой друг им е виновен винаги и те никога не са виновни.

Знам в какви ситуации изпадат хората и причината за да изпаднат са си те. Няма шанс да му помогнеш ако той сам не иска да си помогне на себе си. А за да иска да си помогне първо трябва да разбере в каква простотия се е замесил, да осъзнае, че не иска да е там и активно да търси начин да промени нещата.

И пак ще го кажа. Такива хората пречат на останалата част на населението, тези който се опитват да направят нещо с живота си.
    Speed 3 Axela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си