- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Изпаднал приятел.. В Беда?
Негов живот, негов избор. Проблема е, че такива боклуци ни пречат на останалата част от хората по 1 или друг начин.
Speed 3 Axela
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Като порастнеш малко повече и объркаш пътя,ще се молиш да има някой да ти помогне,само дето това момче не моли,аз наистина искам да му помогна,защото държа на него и го познавам от малък.. Не знаеш просто в какви ситуации изпадат хората а и не мисля ,че ти си някой да съдиш друг,за това просто можеше да си запазиш мнението за себе си..
По-голям съм от тебе, по-образован съм от тебе (трябва да спомена, че моето образование не е било на Български език) и съм постигнал повече от тебе в живота. Причината човек да "пропадне" или да се намира в лошо положение е самия човек. Този човек е там където е заради неговото мислене и възглед над живота което определя неговите деиствия, а деиствията са го довели до там където е. Човек който иска да успее и да направи нещо в живота никога няма да се озове в подобна ситуация. Най-вероятно няма и да го разбереш защото като много от хората на този свят някой друг им е виновен винаги и те никога не са виновни.
Знам в какви ситуации изпадат хората и причината за да изпаднат са си те. Няма шанс да му помогнеш ако той сам не иска да си помогне на себе си. А за да иска да си помогне първо трябва да разбере в каква простотия се е замесил, да осъзнае, че не иска да е там и активно да търси начин да промени нещата.
И пак ще го кажа. Такива хората пречат на останалата част на населението, тези който се опитват да направят нещо с живота си.
Speed 3 Axela