- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- След дълги години отново съм тук
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Има цели форуми за тях, то тяхното е направо няква различна реалност. Осигуряват им всичко, за което се сетиш, но при тях правилото е да работиш за количество, качеството въобще не ги интересува.
Имам няколко познати индийци, които са на невероятни високо ниво и работят за себе си, пускат доста от софта си безплатно, правят много пари, но всичко си е до човека.
Freelancer-и индийци вярно много има, и виждам, че много проекти взимат, по уебсайтовете за фриилансерски проекти, и има такива, дето изпъкват с много добри отзиви.
За съжаление там, където работех:
- ти си специалист по x, те по y , и трябва да им обясниш подробно как да си свършат работата. Просто не знаят. За съжаление там, където работех, явно ги бяха събрали само за бройка, не за качество.
- много са досадни, ама безумно досадни, и ако трябва да им свършиш работа ( дори и да е тяхна работа), и дори да не е спешна, ще те тормозят постоянно, и за тях не е проблем всеки ден да ти пишат един и същи имейл по няколко пъти.
- понякога не те разбират какво им казваш/пишеш.
Само с един завързах повече контакти, но той е доста глобализиран - беше 3 месеца в германия, и се тагва по моловете, и честити коледа на всички. И на частно работи като фотограф, а една вечер ми пишеше, че гледа мач и пие бира у тях.
За битът им не съм се информирала много, имам повече представа за пакистанците но виждам, че ги обединяват някои сходства.
М - не заминавам с цел да напусна държавата, и с цел да остана точно там завинаги.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...