.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ми се иска да навлизам в детайли по тази тема, но ларви вероятно няма да имаме.

Иначе, папугаи, вярвам ти за индиеца. От първа ръка не съм срещала, но по сайтовете съм ги виждала с отлични отзиви за свършена работа.

Пък пакистанец имахме на гости преди месец, и следващата седмица пак ще имаме- няма шега, няма измама, само халал храна иска да яде и в петък ходи да се моли.

Това, което ми направи впечатление беше, че каза, че като отиде чужденец там, те го гледат като принц - настаняват го, не плаща за храна и т.н.
    Ожени се наскоро, и няколко пъти на масата повтори, че преди да се женят, не правят мърсотийки. Сватбата - 1-2к хора, минимум 2 дни. И нас ни покани, но покрай коледа билетите бяха безумно скъпи.
    В този ред на мисли, или нека да не се опитвам да свързвам нещата - в неформална обстановка се държи като малко дете, иначе мъж на 30г.

Ще ми е интересно лично да общувам и с индиец, ама не ми стиска да им ходя на гости.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ожени се наскоро, и няколко пъти на масата повтори, че преди да се женят, не правят мърсотийки. Сватбата - 1-2к хора, минимум 2 дни.
    Ще ми е интересно лично да общувам и с индиец, ама не ми стиска да им ходя на гости.
    Наистина са огромни тези сватби и по принцип (за индийците говоря), от по високите касти, е типично да канят страшно много хора. Последно като си говорех с една индийка, ми каза, че е имало около 3-4к човека на сватбата й. Разбира се това е струвало скъпо, не много могат да си позволят подобно нещо и е продължила 2-3 дена.
    Е, определено тези хора са по-големи купонджии от нас.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 01-25-2015 на 18:51
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си