.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Hybrid View

Супер фен
    Nom, какво лошо има в това мъж на около 30 г. да се държи по-детински отколкото е в действителност???
    Аз съм на 28 г. в момента и не крия, че се държа като 15-17 г. - аз не искам да се държа както обществото изисква от мен. Кефи ме да съм си аз - онзи, който когато бях на 15-17 г.
    Чела ли си Пипи - Дългото чорапче? Е, аз съм като нея - не ща да пораствам - не си се представям дебеловрат, нацепен с плочки, интелектуално затъпял и държащ се грубо с некви салфетки по баровете/култовите дискотеки и избиващ комплекси с някакви последни модели автомобили чекиджия...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Nom, какво лошо има в това мъж на около 30 г. да се държи по-детински отколкото е в действителност???
    Аз съм на 28 г. в момента и не крия, че се държа като 15-17 г. - аз не искам да се държа както обществото изисква от мен. Кефи ме да съм си аз - онзи, който когато бях на 15-17 г.
    Чела ли си Пипи - Дългото чорапче? Е, аз съм като нея - не ща да пораствам - не си се представям дебеловрат, нацепен с плочки, интелектуално затъпял и държащ се грубо с некви салфетки по баровете/култовите дискотеки и избиващ комплекси с някакви последни модели автомобили чекиджия...
    Прост пример - играят билярд българин, американец и пакистанец.
    Американеца се прави, че не може да играе, за да предразположи останалите.
    Българина се чуди - да ги бия ли ... или по-софт да играя за удоволствие.

Пакистанеца хем не може да играе, хем блъска със всичка сила.

Играе с две жени хокей на маса. Пак блъска със всичка сила, и се мята като животинка.

Иска постоянно да е в центъра на вниманието, макар, че се включва в неподходящ момент с неподходящи изказвания.

Пък тез чичковци дебеловрати, за съжаление нямам поглед как стоят нещата, но и нямам това предвид.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове