- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл ?
Привет! Имам проблем.. харесвам си едно момче, тренираме заедно. Наскоро реших да сменя часа за тренировки и така го видях. Първия път имах да правя някакви упражнения с фитнес уреда за ръце, но не се справях. Той беше на няколко метра до мен и явно се видя, че се мъчаи дойде да ми помогне. Олекоти ми товара и ми каза какви движения с ръцете да правя, понеже не бях много запозната. Не му обърнах особено внимание, даже не смеех да го погледна, защото ме беше срам и така до миналия петък. Тогава отидох да си взема нещата в "общата стая" и той беше там с някакъв негов приятел и забелязах, че ме зяпа, после отвърнах на.. погледа и се гледахме. Аз си тръгнах и така.
Вчера отново бях на тренировки, но той дори не ме забеляза. Не знам дали има смисъл да опитвам и да го заговарям, защото той е "отракан" и ако искаше щеше да се запознаем.
Според вас има ли някакъв смисъл? Моля за съвети
Ако има някакво значение- аз съм на 15, а той на 16, 17.
Като се видите във фитнеса му кажи едно здрасти. Той ако иска вече, нека те заговаря повече.
Има смисъл, ако го харесваш да му покажеш, че имаш интерес. Той може и да не те заговори пак за да не се чувства досаден, ако първия път си се държала безразлично.