.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 340

Hybrid View

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    По немски. Отскоро е в България всъщност. Живял е там много години. Държи се толкова мило с мен, нарича ме "миличка", усмихва ми се, галил ме е по косата, когато не сме в час, разбира се... А съучениците ми и приятелите ми... някак ги иронизира. Много е миличък.
    Той изглежда все едно е някакъв разведен педофил, не ти трябва да се занимаваш с такъв човек.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Той изглежда все едно е някакъв разведен педофил, не ти трябва да се занимаваш с такъв човек.
    Не е женен и няма деца. Поне на никого нищо не е казвал, веднъж го питаха, той каза, че не се е женил. Ако беше педофил щях да разбера, мисля.

Не е женен и няма деца. Поне на никого нищо не е казвал, веднъж го питаха, той каза, че не се е женил. Ако беше педофил щях да разбера, мисля.
    Виждаш ли, дори самата ти не си убедена в това, което казваш. Просто не искаш да приемеш нещата както са, но ти давам съвет наистина по-добре не се занимавай с този човек.

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Виждаш ли, дори самата ти не си убедена в това, което казваш. Просто не искаш да приемеш нещата както са, но ти давам съвет наистина по-добре не се занимавай с този човек.
    Съжалявам, че написаното оставя такова впечатление. Той наистина е страхотен човек - интелигентен, забавен, с чувство за емпатия. Втора година преподава и никой от класа или от другите класове не го е виждал да се ядосва за каквото и да е било. Не казва нищо, просто гони от час.

Съжалявам, че написаното оставя такова впечатление. Той наистина е страхотен човек - интелигентен, забавен, с чувство за емпатия. Втора година преподава и никой от класа или от другите класове не го е виждал да се ядосва за каквото и да е било. Не казва нищо, просто гони от час.
    За да е педофил не трябва да е някакъв грубиян или изнервен тип.

Супер фен Аватара на per-dead
    Не се е женил, няма деца. И на мен не би ми било кеф на негово място да е*а своите собствени.
    Разликата между мен и моя приятел е 7 години. (все още посещавам гимназията) Но това са 7 години, слънце, не 25.
    Айде, представи си, че ти върже (impossible, за това само ще си представяш). И какво мислиш, че ще правите двамата? Как ще развивате връзката?
    Леле. Направо нЕмам думи.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Разликата между мен и моя приятел е 7 години.
    Той пълнолетен ли е ?

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Той пълнолетен ли е ?
    Доста често се питам същото за теб.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Доста често се питам същото за теб.
    По кое време, вечер като си легнеш сама в леглото и почваш да си мислиш за мен ?

Не се е женил, няма деца. И на мен не би ми било кеф на негово място да е*а своите собствени.
    Разликата между мен и моя приятел е 7 години. (все още посещавам гимназията) Но това са 7 години, слънце, не 25.
    Айде, представи си, че ти върже (impossible, за това само ще си представяш). И какво мислиш, че ще правите двамата? Как ще развивате връзката?
    Леле. Направо нЕмам думи.
    @Per-dead, ти на колко си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си