- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
германските племена са били като бежанци във Византия.
сега запада ни си го връща.
виж ги кви са ги вършили германските племена готи, даже им са викали вандали:
"През 238 готите и гепидите в съюз първо с карпите,а после и с бастарните и роксоланите нападнали мизия.Същевременно вандалите в съюз с язигите нападнали панония.Вандалите и язигите били отблъснати и тогава астингите (по малобройния клон на вандалите) влязъл в съюз и подкрепил готите.Скоро към тях се присаедили и язигите.Силингите (значително по многобройния клон на вандалите) продължили да воюват за панония до 270 когато били окончателно отблъснати.
През 248 готи и вандали (астингите) нахлули в мизия,опустушили я до Марцианопол (Девня) и се изтеглили."
та по темата
В някои дорийски полиси в Древна Елада като Спарта, Крит и Тива педерастичните връзки имали характер на наставничество. Те били контролирани и уредени от държавата, както доказва наличието на закони в тази област. Също така са били одобрявани и от религиозните институции, тъй като присъствали в древногръцката религия.
Исторически и митографски сведения сочат, че връзката трябвало да бъде одобрена от бащата на момчето. Ксенофонт, например, пише в своя труд "Симпозиум": "Един благороден любовник не бива да крие нищо, което касае момчето, от бащата му".
Момчетата встъпвали във връзка с мъж веднага щом навлезели в полова зрялост.
п.п. климатика дали вече е готов за някоя връзка по техен обичай?
Последно редактирано от ReguL : 01-28-2015 на 14:21
да, защото Римската империя ги е колонизирала.
Цитат: "По време на Римската империя германските племена са били квалифицирани като добре познати групи – вандали, готи, които са опожарявали и грабили Рим. "
DIVACI![]()
Welcome to the Jungle...
Dimitar ходи ли за 70 годишнината от лагерите, пусна ли сълза за пра пра дядо ти ?![]()
и аз сам дивак.
ВеДНЪЖ срещнах ауриса в гората и го наебах.
s defender sme ot malko ostanali, neinfektirani ot kapitalizma
ми не ми е тва проблема, представи си
честно казано не искам и комунизма да се връща.
АНАТЕМА !!!
КАКВИ ГИ ПРИКАЗВАШ ????
ще ти орежат от заплата, бе, младеж. Внимавай малко какво пишеш :>
хихи от наръчника по дезинформация 2013-та година издание от печатницата на ЦРУ съм се учил![]()