.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    SandyTacky
    Guest

Unhappy Как да обръзна интимните си зони правилно?!? :/

Здравейте, от доста време имам един малък проблем - не знам как да избръсна интимните си зони с бикче правилно (момиче съм).
    Първите пъти когато се обръснах там се поразях и ме хвана страх. След като си хванах гадже няма как да не се оправям долу при положение, че правим секс. Но проблема е, че дори да махна горе долу около срамните устни и в горната част на дупето, пак остават много много места където има. Не искам да отивам на козметик. Моля помогнете ми Т.Т Как да се обръсна само с бикче? В какви пози да заставам и как да се кривя?

Най-удобно е с разкрачени крака да се клекне върху Огледало ,което да стои на земята, Трябва да има добро осветление,за да се вижда хубаво и да не правиш сянка върху огледалото.
    Последно редактирано от galen_plamen : 01-30-2015 на 20:21

SandyTacky
    Guest
    Ами как ще стане по-назад към дупето?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от SandyTacky Виж мнението
    Ами как ще стане по-назад към дупето?
    С помощ от приятел..

мисля,че няма да е трудно да видиш всичко, още повече, ако огледалото е по-голямо.
    за задните части огледалото може да се подпре на Стена и да застанеш НА КОЛЕНЕ с Д***** срещу него.( ДА СЕ НАДУП** срещу него) Отново към добра светлина.
    след като си с Ду** НАГОРЕ ще можеш между краката си да гледаш огледалото,

Не се мъчи, иди на кола маска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    С помощ от приятел..
    Тоя приятел вместо да я обръсне, може да и го набие в задника.

Цитирай Първоначално написано от SandyTacky Виж мнението
    След като си хванах гадже няма как да не се оправям долу при положение, че правим секс.
    Вместо да се бръснеш, ще е по-добре да му покажеш къде да го вкара, това общо взето е причината момчетата да искат да се бръснете, иначе не знаят къде трябва да влезе.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Вместо да се бръснеш, ще е по-добре да му покажеш къде да го вкара, това общо взето е причината момчетата да искат да се бръснете, иначе не знаят къде трябва да влезе.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Остави бикчето с това нищо не правиш по-добре отиди на кола маска там ще ти махнат всичко малко ще боли но минава и това

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си