.

Виж резултатите на анкетата: За или против ЕС?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

7 53,85%
  • против

6 46,15%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Мега фен
    аз от името на Итърнала гласувах, 'щото той не присъстваше на заседанието

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ооо, още по-зле, да си чувал за неприкосновеност на личността

А пък Дарки дето много знае и ми рецитира и пее демократични закони като песен на "Ред хот чили пепърс" и изведнъж се включва и хоп защитава явно нарушение на демократичните ценности на друг член на групичката, а после задружно прехвърлят вината на другите хора.

групичката не ви ли прилича в поведението си на някаква хунта, дето се прави на супер демократи, но нарушават демократичните ценности (примерно подменят вота) за своя облага, после взаимно се защитават и колко били готини и после почват да обвиняват хората, че бил зле заради комунизма примерно или мисленето, обаче, ей на, вижте го къде е комунизма и за кво работата в държавата е зле. Ами щото това е поведение на хунта от псевдо демократи на всички нива

ще цитирам "великия" демократ Дарки от статия, която беше публикувал самия той:

"Защото ние имаме не толкова лошо образовани политици, колкото зле оформени в морален план политици. Хора, лишени от чувство за отговорност към обществото....
    Ще се излекува, когато се възстанови справедливостта. Когато започнем наистина да работим последователно в различните звена, в различните обществени структури, когато започнем да обръщаме внимание на факта честен ли е този човек." - Ж.Желев

нали така Дарки
    Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 11:43

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Мерси, мерси.
    Дефенди, щеше да е проблем, ако играха пари, ама не играят, така че млъквай. :Д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Мерси, мерси.
    Дефенди, щеше да е проблем, ако играха пари, ама не играят, така че млъквай. :Д
    търнеле от сега искам аз да гласувам от твое име в другите анкети, (защото не си бил на заседанието, дрън-дрън), а ти искам да ми благодариш.
    Така не беше ли май преди 89-та. Никой не можеше да гласува, ама всички бяха благодарни.

ПП: Дарки, личи ли му на Търнала старата школовка. хаха

цялата групичка сте май бабаити, може би само при митето и якузата е малко по-добре, поне каквото защитават, така и се държат.
    Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 13:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    търнеле от сега искам аз да гласувам от твое име в другите анкети, (защото не си бил на заседанието, дрън-дрън), а ти искам да ми благодариш.
    Така не беше ли май преди 89-та. Никой не можеше да гласува, ама всички бяха благодарни.

ПП: Дарки, личи ли му на Търнала старата школовка. хаха

цялата групичка сте май бабаити, може би само при митето и якузата е малко по-добре, поне каквото защитават, така и се държат.
    1. приравняваш на климата глупостите с избори, умно.
    2. Написването на цял ферман за една ебавка на Аурис показва колко си се отчаял :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си