- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против ЕС?
аз от името на Итърнала гласувах, 'щото той не присъстваше на заседанието![]()
ооо, още по-зле, да си чувал за неприкосновеност на личността
А пък Дарки дето много знае и ми рецитира и пее демократични закони като песен на "Ред хот чили пепърс" и изведнъж се включва и хоп защитава явно нарушение на демократичните ценности на друг член на групичката, а после задружно прехвърлят вината на другите хора.
групичката не ви ли прилича в поведението си на някаква хунта, дето се прави на супер демократи, но нарушават демократичните ценности (примерно подменят вота) за своя облага, после взаимно се защитават и колко били готини и после почват да обвиняват хората, че бил зле заради комунизма примерно или мисленето, обаче, ей на, вижте го къде е комунизма и за кво работата в държавата е зле. Ами щото това е поведение на хунта от псевдо демократи на всички нива
ще цитирам "великия" демократ Дарки от статия, която беше публикувал самия той:
"Защото ние имаме не толкова лошо образовани политици, колкото зле оформени в морален план политици. Хора, лишени от чувство за отговорност към обществото....
Ще се излекува, когато се възстанови справедливостта. Когато започнем наистина да работим последователно в различните звена, в различните обществени структури, когато започнем да обръщаме внимание на факта честен ли е този човек." - Ж.Желев
нали така Дарки
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 11:43
търнеле от сега искам аз да гласувам от твое име в другите анкети, (защото не си бил на заседанието, дрън-дрън), а ти искам да ми благодариш.
Така не беше ли май преди 89-та. Никой не можеше да гласува, ама всички бяха благодарни.
ПП: Дарки, личи ли му на Търнала старата школовка. хаха
цялата групичка сте май бабаити, може би само при митето и якузата е малко по-добре, поне каквото защитават, така и се държат.
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 13:28