.

Виж резултатите на анкетата: За или против ЕС?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

7 53,85%
  • против

6 46,15%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Мега фен
    Климатик, представи си (хипотетично), че дойде тоя твоя 'строй' и всички предприятия станат държавни. Представи си сега, че така се случва, че предприятието, в което ти работиш, го 'ръководи' някакъв абсолютен измекяр, който къта от продукцията за себе си и я продава на черно, 'щото е лакомник.
    Представи си и, че има роднина в тайните служби, които 'пазят реда' в общество ... или че е подкупил шефа на милицията.

Какво правим сега ? Или си траеш и си гледаш работата, или си отваряш устата и те погва държавна сигурност => в трудов лагер.

Тия неща, 'дето ги пишеш във форума, ако не живеехме в демократична държава, щяха да ти осигурят между трудов лагер и куршум в тила.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Климатик, представи си (хипотетично), че дойде тоя твоя 'строй' и всички предприятия станат държавни. Представи си сега, че така се случва, че предприятието, в което ти работиш, го 'ръководи' някакъв абсолютен измекяр, който къта от продукцията за себе си и я продава на черно, 'щото е лакомник.
    Представи си и, че има роднина в тайните служби, които 'пазят реда' в общество ... или че е подкупил шефа на милицията.

Какво правим сега ? Или си траеш и си гледаш работата, или си отваряш устата и те погва държавна сигурност => в трудов лагер.

Тия неща, 'дето ги пишеш във форума, ако не живеехме в демократична държава, щяха да ти осигурят между трудов лагер и куршум в тила.
    както казах, аз не съм за подобен ти развитие.
    изруди винаги ще има. но не го виждам как сега ще се задържи стабилността.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    както казах, аз не съм за подобен ти развитие.
    изруди винаги ще има. но не го виждам как сега ще се задържи стабилността.
    ти за никъв тип 'развитие' не си

най-обикновено плямпало си

поне да плямпаши някви неща, нещо идеализъм, позитивни мисли , а ти си злобничко такова, дребнаво и глупаво човече

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    а ти си злобничко такова, дребнаво и глупаво човече
    но пък упорито. не знае кво иска, но го иска веднага. нещо като онези глупавите жени.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си