- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече!
Не мога повече да издържам на това поколение. Момичетата от 14 годишни става материалистки. Снимат се за харесвания във Facebook и си показват плътта. Вдигат си самочувствието до небето и се държат все едно не серат и те. Нямат почти никаква ценностна система единственото което искат е да им плащат капризите и да им пълнят задниците с любов. Останаха само тутманици свободни... Изпънатите и красиви все по-рано схващат цаката и се материализират. Проблема ми е, че нямам достатъчно пари да им изпълнявам всяко желание и те търсят лошите момчета с БМВ-та и мозък колкото половин аспирин. Защо момичетата са такива? Не издържам повече. Азис също спря да пуска хитове и вече тотално се отчайвам. Кажете ми какво да правя?!
:Д
амиии... да кажем, че е леко извън контекста на темата и си звучи откровено тролски
Знам, не трябваше да намесвам музиката, но просто ми дойде от вътре. Отговорете ми на въпроса! Моля.
no money no love
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Като те гледам си мой набор, защо се занимаваш с момичета, а не с жени????????
Първо АЗИС никога не е спирал да прави хитове той е най-великия!!! И второ аз не мога да разбера,защо слагате всички момичета под общ знаменател за вас мъжете всички жени са или надути кифли или курви... Трябва да разберете,че ние търсим любов и уважение от вас.Всякаш вие сте най-хубавите???
Не всичко на този свят е пари!!!
Нали се сещате, че това важи и за двете страни.
Ако си посредствено момче, ще срещаш посредствени момичета.
Любовта изчезна от България.
Ти как предпочиташ твоя приятел да те вози с мерцедес или с градския транспорт?
Да те води по хубави кафета или да ти купува от кафе машината/
^С бившия ми дори и градски транспорт рядко ползвахме, повечето вървяхме пеша. Случвало се е и да си вземем кафета от автомата и да седнем да ги пием на пейката и какво? И на сладкарници и кафета сме ходили и на пейки сме сядали. Какъв е проблема? В хубаво време най-предпочитахме разходките, а не да се забием на едно място.
И аз се чудя,защо не мога да намеря принца на белия кон?Вече принцовете в България нямат бял кон а бял мерцедес и повечето са мутри,дебели чичковци с пари и комплексари...
Ако не си трол, определено си глупав колкото обобщенията, които правиш.
Пеша до морето примерно ще е малко трудно нали. Не че има нещо лошо кафе от машина, ама все пак е по приятно в някое кафе на топло да седнеш.
Пари винаги трябват, при двама еднакви мъже единия с пари другия без кой ще избереш?
Пеша до морето не е трудно, когато живееш в морски град. Естествено не сме сядали в студа навън да мръзнем, а когато времето е било приятно. Не сме го правили, защото не сме имали пари да седнем някъде, а защото ни е било по-приятно просто, така че не всичко опира до пари. Аз не разбирам хората, които киснат по 5 часа всеки ден в разни заведения, за мен това не е приятно прекарано време. Няма двама еднакви мъже един с пари и един без, а дори да имаше все единия щях да съм си харесала първи и дори нямаше да знам за другия. Вероятно повечето ще изберат тоя с парите, ама на мен наистина не ми пука чак толкова, важното е да има все пак средства и да не е неспособен да си поема разходите, а дали ще има много излишни пари ми все тая. В интерес на истината, предпочитам да сме в равностойно финансово положене, много мразя примерно на празници да ми подаряват скъпи неща, за чиято сума аз нямам възможност да купя подарък на другия, чувствам се нелоловко. Няма и да ми е приятно, ако не получа нищо, а аз съм подарила нещо скромно.
Като разберете, че парите не правят любов ще ви е много по-хубав живота. В огромен процент от връзките, в които единия(било то мъжа или жената) са богати, връзката е направо паразитна. Жената(в повечето случаи, но и мъжа може) направо смуче от "половинката" си докато може. За мен такъв тип връзки са гнусни, дори не са любовни, а добре имитиращи чувства. И не знам как може толкова хора да се жалват, че такъв материален тип момичета не искат да са с тях. Ми радвайте се, че не си хващате пиявици. Поне, като си намерите някоя ще сте сигурни, че не е с вас заради парите ви.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-31-2015 на 07:59
Не говорим за пари в излишък и да висиш по цял ден на кафета.
Моето мнение е че мъжът трябва да има достатъчно пари да задоволи жената, защото една жена има повече поддръжка от мъжа е задължен да и купува хубави подаръци, а жената не е длъжна да покрива разходите на мъжа.
Може и така да е майна, на мен ще ми е неприятно примврно жена ми да хареса някоя рокля и да няма та възможност да си я купи, и аз да нямам пари да и я подаря.
А пък според мен си поредното ограничено същество на този свят.Приеми го така ,от това което си написал проблемът ,че си без приятелка е изцяло в теб.