- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Съдби на кръстопът
Интересно аматьорско предаване,от което не очаквам изненади а то ми ги поднасяЕпизодите са интересни в началото,докато всичко не опре до съд,след това останалото ми е неразбираемо,как се случва толкова бързо.
![]()
Хахха ами Петя(мисля че така се казваше момичето),дето излизаше с една мутра хахахахах не издържам![]()
![]()
Не,Петя беше някакво момиче на (15г?!) а тази мутра (Атанас?!) беше на 30г. и излизаха заедно и веднъж той я накара да му направи сандвичи(понеже предполагам се досещаш,че в днешно време малко от тийнейджърките могат да готвят,ама нали той е гладен) и тя му направи,занесе му ги,обаче те бяха много нескопосано направени и той ги хвърли и й каза че за нищо не ставали,и самата тя за нищо не ставала,само за секс я взел... ;ДДД
Абе като цяло голям смях и какофония беше епизода!![]()
Дразни ме колко зле играят актьорите и не мога да го гледам![]()
Доста непрофесионално изиграни събитията, изкуствени много, но пък ако гледаш на предаването, като нещо тип комедия - голям смях падаЗабавлява ме
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Това "нещо" е крайно отрицателно.
тва е мега зле и не играят актьори в него :д а некви случайни хора, които се навиват за по 20 кинта
вече двама съученици играеха некви гаджета, потенциални бащи на детето на няква непълнолетна хаха
това на Ани Владимирова ми харесва, аз него гледам, как беше истински истории.
Аз харесвам повече истински истории.Тва съдбите бива, ама тия хора, които ги взимат да играят са ми много изкуствени.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това на Ани Владимирова мен ме дразни, понеже тя много ме дразни.... Актьорите и историите и в двете са едни и същи - некадърни, изсмукани от пръстите. Но пък за да убиеш малко време и да се посмееш на "гения" на сценаристите е ок
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Аз не разбирам тва нещо как може да го дават в 8 вечерта по национална телевизия...Сериозно, някой да ми обясни, плийс. Хората си имат достатъчно проблеми, би трябвало вечер като са седнали да хапват и да си почиват, да им се пусне нещо леко, весело и разтоварващо, не поредните драми. Ужас.
Историите им са от чужди предаваняЗащо няма епизод ,в който на няма съд?!