.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Red face Съдби на кръстопът

Какво мислите за това предаване ?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    действа ми агресиращо

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    действа ми агресиращо
    Ти тъпа ли си ква си? Няма такава дума!!!

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    действа ми агресиращо
    Мда малко гадно действа ..

Повече от фен Аватара на fls63
    Интересно аматьорско предаване,от което не очаквам изненади а то ми ги поднася Епизодите са интересни в началото,докато всичко не опре до съд,след това останалото ми е неразбираемо,как се случва толкова бързо.

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Интересно аматьорско предаване,от което не очаквам изненади а то ми ги поднася Епизодите са интересни в началото,докато всичко не опре до съд,след това останалото ми е неразбираемо,как се случва толкова бързо.
    Най-си ме кефят епизодите с дъщерите тийнейджърки. Много е интересен епизода с учителя който е женен за бивша ученичка, също така и епизода с онази Сандра ..

Хахха ами Петя(мисля че така се казваше момичето),дето излизаше с една мутра хахахахах не издържам

Хахха ами Петя(мисля че така се казваше момичето),дето излизаше с една мутра хахахахах не издържам
    Какво е това, Петяя ти държанка ли ще ставаш ?? Умирам просто хахахахах ..

Не,Петя беше някакво момиче на (15г?!) а тази мутра (Атанас?!) беше на 30г. и излизаха заедно и веднъж той я накара да му направи сандвичи(понеже предполагам се досещаш,че в днешно време малко от тийнейджърките могат да готвят,ама нали той е гладен) и тя му направи,занесе му ги,обаче те бяха много нескопосано направени и той ги хвърли и й каза че за нищо не ставали,и самата тя за нищо не ставала,само за секс я взел... ;ДДД
    Абе като цяло голям смях и какофония беше епизода!

Не,Петя беше някакво момиче на (15г?!) а тази мутра (Атанас?!) беше на 30г. и излизаха заедно и веднъж той я накара да му направи сандвичи(понеже предполагам се досещаш,че в днешно време малко от тийнейджърките могат да готвят,ама нали той е гладен) и тя му направи,занесе му ги,обаче те бяха много нескопосано направени и той ги хвърли и й каза че за нищо не ставали,и самата тя за нищо не ставала,само за секс я взел... ;ДДД
    Абе като цяло голям смях и какофония беше епизода!
    Мдааа
    А онзи с Йоана ? Все да се съблече навсякъде и все да се зарибява с някой .. хахахахаахахаха хДД
    Ама накрая си получиха урока Стела и Йоана..

Супер фен Аватара на chupachups
    Дразни ме колко зле играят актьорите и не мога да го гледам

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Доста непрофесионално изиграни събитията, изкуствени много, но пък ако гледаш на предаването, като нещо тип комедия - голям смях пада Забавлява ме
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Доста непрофесионално изиграни събитията, изкуствени много, но пък ако гледаш на предаването, като нещо тип комедия - голям смях пада Забавлява ме
    Интересно е, но кара някои хора да са агресивни.

Фен
    Град
    По света и у нас
    Това "нещо" е крайно отрицателно.

Мега фен Аватара на Dagichka
    тва е мега зле и не играят актьори в него :д а некви случайни хора, които се навиват за по 20 кинта
    вече двама съученици играеха некви гаджета, потенциални бащи на детето на няква непълнолетна хаха

това на Ани Владимирова ми харесва, аз него гледам, как беше истински истории.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз харесвам повече истински истории.Тва съдбите бива, ама тия хора, които ги взимат да играят са ми много изкуствени.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Това на Ани Владимирова мен ме дразни, понеже тя много ме дразни.... Актьорите и историите и в двете са едни и същи - некадърни, изсмукани от пръстите. Но пък за да убиеш малко време и да се посмееш на "гения" на сценаристите е ок
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Аз не разбирам тва нещо как може да го дават в 8 вечерта по национална телевизия...Сериозно, някой да ми обясни, плийс. Хората си имат достатъчно проблеми, би трябвало вечер като са седнали да хапват и да си почиват, да им се пусне нещо леко, весело и разтоварващо, не поредните драми. Ужас.

Историите им са от чужди предаваня Защо няма епизод ,в който на няма съд?!

Супер фен Аватара на Юлиян
    яко предаване е понякога ми дотъпява ама е супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си