.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съвет? ;/

Съвет? ;/

Здравейте. Аз съм момиче на 15год. Миналият месец се запознах с едно момче,което е по-голямо от мен-на 18 години. Китарист е и свири в една група. Същият ден,в който се запознахме,той ми писа в соц. мрежа. Почувствах се страхотно. Този уикенд в нашия град имаше много концерти на известни личности. Снощи той ми писа как съм,какво правя и започна да ме разпитва какво съм правила през почивните дни. Казах му. Каза ми,че ме е търсил,но не ме открил никъде. Влюбена съм в него. Не знам какво чувства. Искам да му намекна,че го харесвам и че някой път искам да излезем. Страх ме е да му кажа и затова искам да му намекна. Може ли някакви идеи как да му намекна за това? Как да му кажа,че го харесвам? п.с-Много съм срамежлива и това е най-големият ми проблем ..:/

Внимавай, когато се занимаваш с батковци, защото може само да те изчука и захвърли. Просто му пиши по-често, ако те покани, приеми. Не е нужно да му казваш, че го харесваш, нито да му признаваш нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Според мен не трябва да му пишеш често, остави го той да те търси. Ако те харесва, ще ти пише, от личен опит го знам.

Имаме доста общи приятели и като дума за него,всички ми казват,че ме бил харесвал ..ако беше така,поне малко щеше да се интересува

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А вие само веднъж ли сте се виждали и то като се запознахте? Не ти ли пише поне. Иначе съм на мнение, че ако толкова много го харесваш не е чак толкова зле да го поканиш ти да излезете без да му казваш, че го харесваш.

Пишем си,но не много често ..просто не знам как да му кажа,че искам да излезем,а и ме е дтрах да ме отреже ..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И да те отреже нищо не губиш. Напротив, поне ще разбереш има ли смисъл да го мислиш или да продължиш напред.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Един мъдър човек е казал "Не ме е страх да кажа обичам те, страх ме е от отговора!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Риск печели, риск губи. Кажи му да излезете на разходка, кафе а-у, така ще видиш дали те харесва.

Супер фен Аватара на chupachups
    Питай го дали някой уикенд е свободен и иска ли да излезете да се видите, нещо кафе, разходка (както каза VinDiesel ) или ако има някакво събитие скоро, да те придружи или да отидете заедно... нещо такова

Събитието,което очакваме двамата с нетърпение *бих казала* ще се състои на 07.03 ..доста далеч е ..

Ами варианта с кафето?

Ще се опитам,но 1-во не знам как да му предложа да излезем,защото съм страшно срамежлива и 2-може да се подиграе с мен ..не знам просто ..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
    Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Днешните 15 годишни въобще не можете да общувате. Дори на разходка не знаете как да поканите някого и ви е страх, че "ще се подиграе с вас".
    Пишеш му "Здр", "Как си?" "Скоро не сме се виждали, искаш ли да идем в мола/в парка/в кафето, да изпием по едно кафе/кола/бира?" "Виж какъв хубав ден е днеска.." и готово. Или ще се съгласи или ще ти откаже. Няма нищо страшно.
    +1

Фен
    Град
    По света и у нас
    Щом те търси начи иска да ти подаде кУчана ..Па после дали ше го чуеш повече.. ? Най-вероятно НЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си