.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ПОМОЩ, как се обличате за дискотека?

Не си купувам лъскави дрехи, защото са ми неудобни. Имам едни високи обувки, но са толкова фешънски, че с нищо друго освен скини дънките ми не отиват. Плюс това са ужасно високи и ходя на пръсти буквално. Отвикнала съм и да ходя на високо. Ходя си винаги с ниски обувки. Не си купувам официални блузи. Нося блузи от хубаво трико, изчистени. Най - много някоя тениска с надпис и т.н.

Но лошо ли е ако на дискотека се появя с такова облекло, защото всички мадами вътре са с изкуствени мигли, много грим, рокли, токчета, скъпи фризури, бижута и т.н.?

Чувствам се като изруд, но в същото време не искам да си горя косата за едното излизане.

Но пък и не знам дали не съм смешна отстрани?

Моля дайте ми съвет, вие как се обличате за дискотека?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Със сигурност тениската с надпис не е добра идея. Нещо стилно, примерно скини дънки и някоя готина блузка, не е нужно да е лъскава. Може да си с някои ботички или пантофки (зависи от сезона) или си потърси удобни платформи. Косата ти може да е красива и без преси и маши, същото и за грима. Бижутата не са задължителни

Мега фен Аватара на strawberry88
    На косата ти няма да и стане нищо от едно 'горене' , но щом не искаш, можеш да си я накъдриш или направиш прическа без употребата на топлина. Има хиляди варианти. Потърси малко.

Аз съм привърженичка на елегантността и сексапила. Обикновено избирам подходяща вечерна рокля със хубав дизайн.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от teenagegirl93 Виж мнението
    Но пък и не знам дали не съм смешна отстрани?
    Еми питай приятелите си

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи какво търсиш в дискотеката.
    Ако искаш да си с приятелите си и да се забавялявате, не ти пречи да изглеждаш както по принцип.
    Ако искаш да привлечеш мъжко внимание обаче, ще трябва да се барнеш.

Аз се обличам в зависимост от повода.
    Преди все гледах да се издокарам с нова рокля, сега не можеш да ме изкараш от нас след 8.
    Последно редактирано от NomNomNom : 01-05-2015 на 00:00
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Преди все гледах да се издокарам с нова рокля, сега не можеш да ме изкараш от нас след 8.
    И аз съм така

По темата
    Авторке,косата ти от едно , две излизания няма да изгори квото и да и направиш
    Все пак прическа без топлинна обработка може да бъде
    Примери :

(Опашки,плитки,кокове ... и т.н.)
    Не е напълно задължително да си с рокля,щом не ти е удобна.
    Същото важи и за изкуствените мигли

А за тоалети ...
    По-casual :

Вече по-официални:

Аксесоарите, които са актуални сега или по-скоро тези , които виждаме по-често по списанията :

Бележка : Ярките цветове са по-предпочитани за лятото, а за зимата : бяло,черно,кафяво,златисто, бежово етц..
    Държа да отбележа , че в първият пост пише " вие как се обличате за дискотека? " т.е. това са само примери , които съм харесала и това не означава , че задължително трябва да се обличаш така. Въпрос на вкус.
    Последно редактирано от kaRamella : 01-05-2015 на 18:53

Пазарувала съм от http://dreskod.com/%D0%B2%D0%B5%D1%8...0%B8-1002.html , точно вечерни рокли за дискотека и мисля, че предлагат добри модели.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Viki_Vardielinova Виж мнението
    Пазарувала съм от http://dreskod.com/%D0%B2%D0%B5%D1%8...0%B8-1002.html , точно вечерни рокли за дискотека и мисля, че предлагат добри модели.
    мога да намеря абсолютно същите рокли в e-bay за най-много 15-20 кинта.

Да, съгласна съм и аз съм пазарувала от ebay и други чужди сайтове, но проблема с тях е голямото чакане и ако размера или нещо по роклята не ми пасне връщането е твърде дълго време,а понякога дори не може да си върнеш парите, а са ми изпращали и пълни боклуци. Докато магазините който продават в бг дрехи, който можем да си намерим в ebay 15-20$ и по- малко мисля, че подбират какво изпращат до клиентите си. Аз поне съм доволна до момента. Пък и разликата в цента поне за мен си струва след като знам, че ще получа поръчаното от мен бързо и че ако искам мога да го върна.

С дънки и блузка и някакви ниски обувки или кецове
    Ако е лято с къси панталонки дънкови,може и висока талия и обикновен топ и кецове
    Най-много някакъв шал да си сложа и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си