.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Аз мога да ти дам най-точния съвет,защото пътя по-който ти вървиш аз от там се връщам.Видиш ли футболист бягай надалече,футболистите са женкари,те сменят гаджетата си по-често и от четката си за зъби.Така,че горе главата не се отчайвай, има много риби в морето.
    Това че си попаднала на един такъв, не означава, че всички са такива, давам ти най-простия пример с Димитър Бербатов.

Аз просто искам да отворя очите на другите момичета да допускат мояга грешка.И искам да те попитам VinDiesel,защо се заяждаш с мен???

Аз просто искам да отворя очите на другите момичета да не допускат моята грешка.И искам да те попитам VinDiesel,защо се заяждаш с мен???

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не се заяждам, просто не може да говориш под общ знаменател, било то за мъже или жени, футболисти, актьори, певици и певци и т.н.

Всеки човек е различен и индивидуален. Утре ако срещнеш адвокат или художник, пак ли ще изръсиш същото, само че вместо футболист, ще е художник????

Аз пък познавам футболисти и са супер точните пичове
    Това че ти си попаднала на 1-2 такива си е твоя грешка. Не спорта а индивидуалноста е важна и самият човек.

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Запалянковщината е страшна болест и ако го отървеш от тази зависимост ще е все едно си отървала наркоман от спринцовката. Ако успееш ще получиш моето признание

Не усещаш ли, че не си му интересна?

Мега фен Аватара на 102
    в момента дори не му хрумва да се занимава с теб
    /тва е към момичетата като цяло
    спокойно
    ще му дойде изневиделица и ако си хубава би трябвало първо към теб да погледне
    /няма нищо персонално към теб
    //и да.. футболистите са педали независимо дали са хетеро или хомо

Цитирай Първоначално написано от cvetelincheto Виж мнението
    +1

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    "добавих го във фейсбук, написах му здрасти, а той просто го прочете и не отговори... "

Трябва наистина да е голям глупак.

Цитирай Първоначално написано от cvetelincheto Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от mimiivanova98 Виж мнението
    всяка вечер плача по 1 час преди да заспя и не знам какво да направя...
    Ама точно по един час, по график! :д
    Явно просто не му е до момичета в момента, има си друга страст човека и си действа по нея. Няма какво да направиш в случая, а и дори да бяхте заедно какво, щеше да го откажеш от интересите му ли? Щом е толкова зарибен, а ти не харесваш футбол, това рано или късно ще се окаже проблем.

Спрете се с тези общи знаменатели, моля.

Това, че ти не си му в главата, не означава, че там има само футбол, а и дори така да, не е като да те разиграва с държанието си. Ясно ти показва, че не го интересуваш.

Този форум се напълнил с врели и кипели тинейджърки, със сериозни връзки зад гърба си, излизали с цял футболен отбор и обиколили света

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си