- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На него му пука само за футбол :(
Аз просто искам да отворя очите на другите момичета да допускат мояга грешка.И искам да те попитам VinDiesel,защо се заяждаш с мен???
Аз просто искам да отворя очите на другите момичета да не допускат моята грешка.И искам да те попитам VinDiesel,защо се заяждаш с мен???
Не се заяждам, просто не може да говориш под общ знаменател, било то за мъже или жени, футболисти, актьори, певици и певци и т.н.
Всеки човек е различен и индивидуален. Утре ако срещнеш адвокат или художник, пак ли ще изръсиш същото, само че вместо футболист, ще е художник????
Аз пък познавам футболисти и са супер точните пичове
Това че ти си попаднала на 1-2 такива си е твоя грешка. Не спорта а индивидуалноста е важна и самият човек.
Запалянковщината е страшна болест и ако го отървеш от тази зависимост ще е все едно си отървала наркоман от спринцовката. Ако успееш ще получиш моето признание![]()
в момента дори не му хрумва да се занимава с теб
/тва е към момичетата като цяло
спокойно
ще му дойде изневиделица и ако си хубава би трябвало първо към теб да погледне
/няма нищо персонално към теб
//и да.. футболистите са педали независимо дали са хетеро или хомо
"добавих го във фейсбук, написах му здрасти, а той просто го прочете и не отговори... "
Трябва наистина да е голям глупак.![]()
Ама точно по един час, по график! :д
Явно просто не му е до момичета в момента, има си друга страст човека и си действа по нея. Няма какво да направиш в случая, а и дори да бяхте заедно какво, щеше да го откажеш от интересите му ли? Щом е толкова зарибен, а ти не харесваш футбол, това рано или късно ще се окаже проблем.
Спрете се с тези общи знаменатели, моля.
Това, че ти не си му в главата, не означава, че там има само футбол, а и дори така да, не е като да те разиграва с държанието си. Ясно ти показва, че не го интересуваш.
Този форум се напълнил с врели и кипели тинейджърки, със сериозни връзки зад гърба си, излизали с цял футболен отбор и обиколили света![]()