.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Какво да ви кажа. Ислямска държава е дете на САЩ. Сътрудничи с Турция. ДПС сътрудничи на Ахмед Доган - премиерът на Турция... Освен това хиляди "бежанци" биват транспортирани от Турция в нас и още много толкова ни връщат от европейските държавиСами си помислете какво е въможно да се случи с нас. Има села и градове в България, в които ако попаднеш там и са те водили до там със завързани очи, можеш да си помислиш, че си в Турция, например Кърджали! Много лошо нещо ни очаква, дано се избегне, но ако не... еми аз съм готов и въоръжен, поне психически се подгответе.

Цитирай Първоначално написано от bgcommander Виж мнението
    Какво да ви кажа. Ислямска държава е дете на САЩ. Сътрудничи с Турция. ДПС сътрудничи на Ахмед Доган - премиерът на Турция... Освен това хиляди "бежанци" биват транспортирани от Турция в нас и още много толкова ни връщат от европейските държавиСами си помислете какво е въможно да се случи с нас. Има села и градове в България, в които ако попаднеш там и са те водили до там със завързани очи, можеш да си помислиш, че си в Турция, например Кърджали! Много лошо нещо ни очаква, дано се избегне, но ако не... еми аз съм готов и въоръжен, поне психически се подгответе.
    Нямам думи..

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от bgcommander Виж мнението
    Мм,мисля че до някъде психически (вече)сме подготвени.Не на сто процента,но поне на седемдесет.Защото ги търпим всеки ден,а това си е цяло изпитание на мозъка.Всеки ден,в някое ъгълче на града,бива пребивано,заплашвано или най-лошото,изнасилвано по едно дете от турчин...мълчим.Това според мен е достатъчно подготвен мозък психически,щом не реагираме,ами сме се слели с тях.И всъщност като се замисля,мозъка ни и самите ние,няма за къде да се подготвяме,защото вече сме по-скоро изтощени от всичко това.Дошло ни е в повече.Ако имаме амбицията и всички се вдигнем срещу тях-нещата ще се наредят.Просто не сме на 100 процента подготвени за това което предстои.А пък ако се подготвим и психически на сто процента,държавицата ни ще си е защитена както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си