- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет как да се държа с жената която много искам да си я върна
относно отношенията и с бившия приятел той е охрана в съда а тя е деловодител там. Той е по малък от нея с 4г.Тя го е чувствала като неин син, не и помага в къщи и само за него и неговите родители и брат си мисли...... Решила е да се раздели още 2–3 м. преди да се запознаем на все не намирала сили.
относно характера й е същата като мен и двама та сме зодия рак, мила, добра, всеотдайна...
не й пукаше изобщо че имам по–големи фин. възможности даже казва че не харесва такива мъже защото били надути, изневерявали.....
всъщност бях много добродушен с нея но пък всички решения ги взимах аз, но и позволих да контактува с бившия си дори и пред мен но те все се караха тя му казваше защо го е напуснала и други разпри по тел.
връзки с жени имам от 19 годишен, бил съм само веднъж с жена за една нощ. През другото време съм имал сериозни връзки и никога на съм изневерявал на приятелката си
С предишната ми приятелка имахме връзка три години и половина и ме остави без причина изведнъж без да имам вина и без да има някакво предизвестие. Но след 3 месеца ме потърси и искаше пак да сме заедно но аз не пожелах защото бях срещнал въпросното момиче и то ми отвори очите какво е представлявала предишната ми
спортувам имам хубаво тяло което много се харесваше на въпросното момиче и постоянно ми повтаряше колко съм красив и др подобни но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея
в училище не бях много старателен и двете висши образования ги изкарах трудно и с преписване
като малък съм израснал на село и само с коли и мотори се занимавахме, жените не ме интересуваха
Звучи като да си много добродушен .
" но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея"
И неуверен.
Виндизел ти е казал правилно.
+към студеното отношение бих добавила да й кажеш, че се държи бездумно глупаво, което не й отива на годините и че трябва да се срамува.
И ако иска да е с теб, това си има цена - да спре да тича по бившия
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...