.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

borisoff13
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Човекът звучи като добро момче, сякаш й е дал всичко, и щом са се разделили с обичам те и ти си прекрасен - явно наистина не е направил нещо неприятно, или поне няма как да знаем на пръв поглед.
    А изтъкването не е излишно до там, защото предприемаческата мисъл не е характерна за всеки архетип - обаче частта с две висши образования и бизнеса не ми се връзва, освен ако не е юрист или счетоводител,медик, или каквото и да е, за което ти трябва лиценз за да започнеш.

Може ли да разкажеш малко за нейния характер и за отношенията й с другото момче, и да разкажеш също за него?
    Разкажи повече за нея - емоционална ли е, подредена ли е, има ли приятели, какви са, как се разбира с тях, също - как се е чувствала по отношение на финансовото ти превъзходство?
    За какво точно е плакала от бившия?

Също - добродушен ли си, толерантен ли си, или си заставаш на мястото, когато трябва твърдо да отсечеш ?
    Кога започна да имаш връзки с жени?
    Имал ли си случаи или периоди на секс без уговорки?
    Имал ли си случаи или периоди, в които са те отхвърляли и какви са били изтъкваните причини?
    Физически силен ли си , спортуваш ли , фитнес?
    В училище колко старателен беше?
    Като малък и като тийнейджър - добро момче или пакостник ?
    относно отношенията и с бившия приятел той е охрана в съда а тя е деловодител там. Той е по малък от нея с 4г.Тя го е чувствала като неин син, не и помага в къщи и само за него и неговите родители и брат си мисли...... Решила е да се раздели още 2–3 м. преди да се запознаем на все не намирала сили.
    относно характера й е същата като мен и двама та сме зодия рак, мила, добра, всеотдайна...
    не й пукаше изобщо че имам по–големи фин. възможности даже казва че не харесва такива мъже защото били надути, изневерявали.....
    всъщност бях много добродушен с нея но пък всички решения ги взимах аз, но и позволих да контактува с бившия си дори и пред мен но те все се караха тя му казваше защо го е напуснала и други разпри по тел.
    връзки с жени имам от 19 годишен, бил съм само веднъж с жена за една нощ. През другото време съм имал сериозни връзки и никога на съм изневерявал на приятелката си
    С предишната ми приятелка имахме връзка три години и половина и ме остави без причина изведнъж без да имам вина и без да има някакво предизвестие. Но след 3 месеца ме потърси и искаше пак да сме заедно но аз не пожелах защото бях срещнал въпросното момиче и то ми отвори очите какво е представлявала предишната ми
    спортувам имам хубаво тяло което много се харесваше на въпросното момиче и постоянно ми повтаряше колко съм красив и др подобни но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея
    в училище не бях много старателен и двете висши образования ги изкарах трудно и с преписване
    като малък съм израснал на село и само с коли и мотори се занимавахме, жените не ме интересуваха

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от borisoff13 Виж мнението
    относно отношенията и с бившия приятел той е охрана в съда а тя е деловодител там. Той е по малък от нея с 4г.Тя го е чувствала като неин син, не и помага в къщи и само за него и неговите родители и брат си мисли...... Решила е да се раздели още 2–3 м. преди да се запознаем на все не намирала сили.
    относно характера й е същата като мен и двама та сме зодия рак, мила, добра, всеотдайна...
    не й пукаше изобщо че имам по–големи фин. възможности даже казва че не харесва такива мъже защото били надути, изневерявали.....
    всъщност бях много добродушен с нея но пък всички решения ги взимах аз, но и позволих да контактува с бившия си дори и пред мен но те все се караха тя му казваше защо го е напуснала и други разпри по тел.
    връзки с жени имам от 19 годишен, бил съм само веднъж с жена за една нощ. През другото време съм имал сериозни връзки и никога на съм изневерявал на приятелката си
    С предишната ми приятелка имахме връзка три години и половина и ме остави без причина изведнъж без да имам вина и без да има някакво предизвестие. Но след 3 месеца ме потърси и искаше пак да сме заедно но аз не пожелах защото бях срещнал въпросното момиче и то ми отвори очите какво е представлявала предишната ми
    спортувам имам хубаво тяло което много се харесваше на въпросното момиче и постоянно ми повтаряше колко съм красив и др подобни но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея
    в училище не бях много старателен и двете висши образования ги изкарах трудно и с преписване
    като малък съм израснал на село и само с коли и мотори се занимавахме, жените не ме интересуваха
    Звучи като да си много добродушен .
    " но аз и казвах че ако наистина съм красив щях да имам много предложения от жени но нали нямам значи съм красив само за нея"
    И неуверен.

Виндизел ти е казал правилно.

+към студеното отношение бих добавила да й кажеш, че се държи бездумно глупаво, което не й отива на годините и че трябва да се срамува.
    И ако иска да е с теб, това си има цена - да спре да тича по бившия
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми