.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Любов ли бе да го опиша

Здравейте, искам да ви споделя моята любовна история , и да видя какво мислите по въпроса а ето я и нея.След дълъг период на сърдене и никакъв контакт се сдобрих с най добрата ми приятелка в живота, но това сдобряване премина в любов и от двете страни ,тя е с 3 години по голяма от мен аз съм на 18 а тя на 21 обичаме се, когато съм с нея се чуствам прекрастно и наистина се гордея че ходя с нея може би едно от най интересните и хубави момичета в малкия град от който сме.До тук добре всичко е ок ,но бившият и явно още има чуства към нея а той е два метра и нещо и е 120 кила на капак на всичко се боксира и е ключова ъндърграунд фигура в града ако разбере ,че ходя с нея ще ми изкърти фасона, но това е най малкото в сравнение с историите който съм чувал какво прави с враговете си.Отделно аз лично го познавам и сме си ходили на диско заедно и съм се возил при него, смисал има ме за някой от неговите хора и сега разбере ли, че съм му отмъкнал момичето незнам какво ще става .. А иначе тя не иска да е с него защото той не се държи както трябва с нея използва я само за сещате се ... и сега излизаме вечер криеме се по коли на сам на там и така...Наистина има любов и сичко е толкова хубаво какво бихте направили на мое място. п.с.Момичето е огън.

Цитирай Първоначално написано от Quatro Виж мнението
    аз лично го познавам и сме си ходили на диско заедно и съм се возил при него, смисал има ме за някой от неговите хора

Не виждам какъв толкова ти е проблемът, че те е страх от него ли? Крий си се тогава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Не виждам какъв толкова ти е проблемът, че те е страх от него ли? Крий си се тогава.
    аз не се страхувам от боя, тук при мен е като в шибания див запад тоя същия отвлече един приятел и му наряза целия крак с нож щото сгафил нещо при него и моя приятел ми каза само на мен бяха му казали че втория път няма да го върнат .. А ти ме питаш дали се страхувам хаха

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Или се криеш като мишок, или си още по-луд от него и го потрошваш. С такива средно положение няма, освен и двамата да заживеете в по-голям град.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Или се криеш като мишок, или си още по-луд от него и го потрошваш. С такива средно положение няма, освен и двамата да заживеете в по-голям град.
    Братле по снимката ти съдя,че не си някой 13 годишен и ще ме разбереш тук става на въпрос за един от най главните в организираната престъпност в града ми да го бия няма как да стане.Трябва да си купя пистолет и да го застрелям хаха :д

Град
    Аз ти казвам как се действа с такива, избора си е твой. Ако не си готов, просто се откажи.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ее, аз исках да разбера от кой град си, пък то не пише. Пише само пол. Мда. Това говори достатъчно и за ситуацията. В малките населени места истината бързо се разбира. Криенето няма да реши проблема за дълго.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Така е по-интересно. Поне живееш интересен живот. ^^

няма как да де откажа, защото е късно и съм ужасно влюбен в нея

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Така е по-интересно. Поне живееш интересен живот. ^^
    Ха за живота ми това е една много малка част от него, което ви споделям, ако знаеш в какви филми съм ... Но нищо може пък на старини да си спомням за тези неща с кеф .. :д

Град
    Колко е голям ключовия ъндърграунд боксер мафиот?

ми на години от каде да го знам 30 можеби до 35 някаде не съм сигурен а на телосложение много огромен човек се едно гледам някаф вол,дубитък

Мега фен Аватара на RapExotic
    Значи твойта пичка като е била на 18-19 се е чукала с 35 годишни батковци за да си начеше крастата, пък сега ти трябва да и решаваш проблемите? Нали се сещаш, че дори да се оправиш с тоя много скоро ще и омръзнеш и ще си намери някой друг батко. Явно, че иска някой с пари и власт. Ако питаш мен не се занимавай изобщо. За такива не си заслужава.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Quatro Виж мнението
    ми на години от каде да го знам 30 можеби до 35 някаде не съм сигурен а на телосложение много огромен човек се едно гледам някаф вол,дубитък

Както каза Рап, бягай на далече, тази не е за теб!!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    И що трябва да се държиш, като путка? Така или иначе ще разбере, от малък град сте. Изкарай си топките от гърлото, обади се на човека, кажи му че искаш да се видите, понеже трябва да говориш с него и му разкажи ситуацията.

Тоя тип хора, които описваш обичат директни хора, които им казват истината в очите, вместо да им действат зад гърба и да се крият от тях. На женички са се нагледали вече.

Проблеми не се решават, като бягаш от тях ...

А това дали момичето е за него или не си го преценя той.

Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    И що трябва да се държиш, като путка? Така или иначе ще разбере, от малък град сте. Изкарай си топките от гърлото, обади се на човека, кажи му че искаш да се видите, понеже трябва да говориш с него и му разкажи ситуацията.

Тоя тип хора, които описваш обичат директни хора, които им казват истината в очите, вместо да им действат зад гърба и да се крият от тях. На женички са се нагледали вече.

Проблеми не се решават, като бягаш от тях ...

А това дали момичето е за него или не си го преценя той.
    Мхм

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    споко брат. тоя струва точно 60ст. и една дупка в гръдите
    WE ARE NOT ANGELS!

30-35 годишен, чиято компания се състои от 18 годишни момченца, нищо чудно, че ви е взел страха...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си