.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен
    търнале, гръмни ся един контролен във въздуха с патлака от терасата и пусни аватар

Мега фен
    Алтерегото на оня фашист климата ли тряя да ме плаши?

Мега фен
    ама виж как върти меча, 20 лв от женския пазар.

bgcommander, от къде го купи то меч
    Последно редактирано от defender : 02-05-2015 на 15:20

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ама виж как върти меча, 20 лв от женския пазар.
    Става за правене на шопска салата.

Мега фен
    мнооо е дълъг, виж че е почти колкото него.

Намери се кой да ме нарече фашист

Мега фен
    аз не съм те наричал фашист, а нинджа.

Aeternal-a ме нарече така.

Мега фен
    Климата пак блесна :Д

Мега фен
    да, май кораба те е нарекал така, а не търнала, за малко да заколЕш търнала за нема нищо.

Поне сте забавни

аз съм начало и края, аз съм вашия ужас в очите

мухахаха

Виждам това, все пак пише "NATO" или както аз предпочитам да наричам организацията SATANATO!

Заради тази Ислямска държава ще стане трета световна ..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аха, значи обикновените турци са виновни, че българите живеят зле и редовно гласуват за политици, които им крадат публичните средства. Сигурно същите обикновени турци имат силно лоби в НОИ и крадат парите на българските пенсионери.

Връзката с Ислямска държава вероятно е плод на дълбока конспирация между Главното мюфтийство, Реджеп Иведик и Фатих Терим. ;]

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    А те-турците и циганите притежават всичко,без да правят нещо особено.
    Колко по хубаво от могат да си живеят?!Не работят много,не се блъскат като луди,а си получават доста добри пари.Не са длъжни да плащат никакви данъци,манъци и тем подобни,защото са "добри" приятелчета с държавниците.И въпреки че са емигранти в нашата държава,те получават повече помощи и ЗАЩИТА от колкото самите нас.НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА наложени от държавата и от държавниците,не мисля и че ще започнат да ги спазват,и въпреки това са зачетени за нещо по-висше от нас!
    До колкото разбрах,ти не си против това?!
    Помисли пак над това което си написала!Моля.
    Имаш ли идея колко много глупости изписа в абзаца, който съм цитирал? Защо обсъждаш неща, от които очевидно си нямаш никаква представа?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Още повече, че на сцената постоянно се появява някой педерас от Атака, който плющи нациски простотии.
    Най-после и ти да кажеш нещо адекватно.

А педерасите от АТАКА са креативни и вече смениха репертоара - изведнъж от крайно десни, станаха крайно леви. Пълна метаморфоза.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2015 на 17:47
    Welcome to the Jungle...

Да, ама за съжаление, са единствените, които казват много истини, които от другите партии премълчават и ни тласкат към изселване.

Ако масовата част от хората повярват на тея "истини" и започнат да действат, както им препоръчва Волен, ще станем по-зле от Сирия.
    Welcome to the Jungle...

Ти значи предлагаш доброволно да изчезнем?

Волен в момента препоръчва много правилни неща.. въпреки че му плащат от Русия.
    Докато останалите буквално ни затриват.

В Гърция защо протестирата? Искат независимост. А вие с този ЕС ни правите абсолютно зависими.

Предлагам да си изкарате главите от задниците и да започнете да мислите с тях. Щото очевидно отдавна не ви се е случвало.

Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. Нещо, което никой няма да им позволи.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Предлагам да си изкарате главите от задниците и да започнете да мислите с тях. Щото очевидно отдавна не ви се е случвало.

Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка. Нещо, което никой няма да им позволи.
    Не. Гърците, заразлика от българите, си водят настоятелно политиката и желанията. А на нищожните българи, всички им се смеят. Всички ни дават за пример вече, какъв не трябва да си. Българите освен да подчиняват робски, друго не правят. И ето защо всички ни използват.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Гърците си водят настоятелно политиката и желанията.
    В превод: Гърците искат да не плащат и да продължават да живеят охолно за чужда сметка.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Не си разбрала какво искам да кажа.Не ми е за това колко са поддържани църквите тук,в сравнение с тамошните...Исках да кажа че положението е много зле и че ми призлява,при мисълта НА БРОЙ колко християнски църкви има,а не от това колко са поддържани.Поддръжката може да се направи по всяко време,но дали по всяко време може да се построи още една църква в Турция?

....и да спазват правилата в нашата страна?! Ние не спазваме правилата?Точно тук доста грешно се изказа.
    За разлика от тях,ние се блъскаме като луди за да получим някой лев,който след това държавата ни го от държа.Минава се време в блъскане за "елементарни" пари...остаряваш,и тогава идва време да прекратиш блъскането цял живот и да си "почиваш" у дома.Получаваш нищожна пенсия,като благодарност от прекрасната ни държава,за това че си се блъскала цял живот.Идва време,в което трябва да "спазиш правилата",да си платиш тока и водата.Отиваш на място-плащаш.Отиваш до магазина за да си купиш нещо за хапване,с което да издържиш цял месец.И там оставяш един "куп" пари.Прибираш се,отваряш си портмонето и вътре само стотинки.Но си спокойна за това,че имаш нещо за ядене.
    А,ами сега?Идва бележка,че трябва в най-скоро време да платиш и телефона,в противен случай ще бъде спрян.Но ти вече нямаш пари!? А ако имаш-отиваш и плащаш.Но ако нямаш,става лошо.И не само за телефон!
    По-нататък се случва така,че все нещо излиза по скъпо от другите и то трябва да се плати най-напред.Вече за останалото,освен за някой боб нямаш пари,и започваш да се чудиш какво да правиш и от къде да вземеш за да се изплатиш.
    Отиваш при познати,искаш някаква сума която обещаваш че ще им я върнеш като приключи всичко.Обаче в днешно време нищо не приключва бързо и лесно.В един момент се оказва че вече нямаш пари,нито за да върнеш на познатия,нито за каквото и да било.Само за няколко хляба и маргарин.
    (Да не говорим,ако не дай си боже си болен.)
    НО ДЪРЖАВНИЦИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЕШ ТИ.
    ............................... В крайна сметка,точно ние си спазваме законите и накрая,какво?Нищо не получаваме от държавата.Нито помощ,нито защита.

А те-турците и циганите притежават всичко,без да правят нещо особено.
    Колко по хубаво от могат да си живеят?!Не работят много,не се блъскат като луди,а си получават доста добри пари.Не са длъжни да плащат никакви данъци,манъци и тем подобни,защото са "добри" приятелчета с държавниците.И въпреки че са емигранти в нашата държава,те получават повече помощи и ЗАЩИТА от колкото самите нас.НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА наложени от държавата и от държавниците,не мисля и че ще започнат да ги спазват,и въпреки това са зачетени за нещо по-висше от нас!
    До колкото разбрах,ти не си против това?!
    Помисли пак над това което си написала!Моля.
    Оооо, човек, не е до мислене! Ходил ли си някога из южна България, знаеш ли, че масово "турците" там гледат тютюн? А ти имаш ли представа как се гледа тютюн? Не е лесно, става се рано, работи се здраво, не пред компютъра, не в офиса с климатика.... Не знам как ги измисли тия, че не плащали данъци и т.н., правиш ли разлика между цигански гета и населени с турци места? Да, далеч съм от мисълта, че всички турци работят и си плащат и т.н., но съм и твърде убедена, че масово нарушителите на законите в България са българи също така. То ти трябва само да излезеш да покараш кола малко и ще видиш, че никой не спазва никакви правила. Никъде не съм казала, че не съм против едни да живеят на гърба на други, ама ако знаеш колко много БЪЛГАРИ са с фалшиви ТЕЛК-ове и взимат пари, които не би трябвало да взимат! В моя град имам примери за поне 10!
    Както казах тези проблеми не се решават с пушката на рамо, не и в 21-ви век, не и с толкова много очи вперени в проблема с малцинствата. Въпроса е да започнем всички ние да спазваме законите и да се противопоставяме на тези, които не го правят, без значение дали са турци, цигани, китайци....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

И да се променят законите в полза на българите, а циганите да бъдат насила натикани в на на майк........§€%%€§ ако не раборят.

Мега фен
    а ти работиш ?
    и си полезен с нещо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си