.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

връзка от разстояние?

Здравейте,
    Какво мислите за връзките от разстояние? Имали ли сте такава връзка? И имат ли такива връзки - бъдеще?

Мега фен Аватара на tori
    В момента съм в такава точно. Не е толкова трудно, колкото предполагах, но си е шит да си далече от човечето си. С нужните компромиси и от двете страни, нещата се получават и имат бъдеще според мен - да. Все пак обаче не бих се занимавала ако няма възможност да се съберем в най-близко бъдеще.
    Съвсем преди да се събера с този човек бях тотално против, но сега е интересно, трудно, предизвикващо. Доказваш на себе си, че можеш много повече, отколкото си мислел, че можеш. Учиш се на повече търпимост и на компромиси. Таралежа в гащите реално не е чак толкова бодлив, ако и от двете страни има старание и по-редовно виждане.

Цитирай Първоначално написано от ellzyy Виж мнението
    Какво мислите за връзките от разстояние? Имали ли сте такава връзка? И имат ли такива връзки - бъдеще?
    Не одобрявам такива връзки, защото аз лично не мисля, че бих издържала. За мен това би било агония. Като се има предвид, че тук пишат тийнейджъри, не си представям двама 16 годишни с връзка от разстояние.

Не съм имала такава връзка. Дали имат бъдеще.... много зависи от хората. Познавам такива, които успяват някак. Други, не. Много е относително, но пак хората, за които говоря не са на по 17, а на по 20+. За мен лично това е мъчение, а не връзка. Ако ще ходим някъде, то ще е заедно, иначе всичко губи смисъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пълна загуба на време. Освен ако разтоянието не е такова, че да може да се измине максимум за 1 час.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Съвсем преди да се събера с този човек бях тотално против, но сега е интересно, трудно, предизвикващо.
    Никога не казвайте *никога*, щото животът е такъв, че поднася точно тези кофти ситуации, които човек категорично отхвърля.

За пореден път обстоятелствата са такива, че сме на хиляди километри. Чуваме се най-редовно, аз се прибирам, той ми гостува, някак се издържа. Ама е кофти да готвя само за един човек, кофти е събота и неделя, когато имам свободно време, да няма кого да хвана под ръка и да отпрашим нанякъде, кофти е, да се прибирам посред нощ и чаршафите да не са затоплени...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Никога не казвайте *никога*, щото животът е такъв, че поднася точно тези кофти ситуации, които човек категорично отхвърля.

За пореден път обстоятелствата са такива, че сме на хиляди километри. Чуваме се най-редовно, аз се прибирам, той ми гостува, някак се издържа. Ама е кофти да готвя само за един човек, кофти е събота и неделя, когато имам свободно време, да няма кого да хвана под ръка и да отпрашим нанякъде, кофти е, да се прибирам посред нощ и чаршафите да не са затоплени...
    +10000000000
    Кофти е да си болен, а да няма кой да те разтрие и да те натъпче с хапчета. Примерно. Търпи се, това казвам.
    А за никога-то си абсолютно права - последните месеци са ми ебати иронията. :дд Казвам, че нещо не ме кефи и никога не бих го направила и после кво - Тора с връзка от разстояние, Тора във шибан влак и такиа раути.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз ги избягвам, двама души не са ли заедно, някой такива връзки издържат, но си е голямо мъчение. Не го пожелавам на никой.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Точно такива връзки имат бъдеще, но не и настояще. Имам приятел с приятелка от 10+ години. Тя замина да учи и работи извън Бг и се връща летата. Той почна да и изневерява поради простата причина че нея я няма дори и тя подозира но нищо не казва. Карат си я така. Може би и тя му изневерява. Аз като цяло съм за. Това е един вид застраховка за в бъдеще, защото е ясно че тия връзки няма как да се консумират пълноценно (ако някакво скайп любовно разговорче всеки ден е връзка успех).

Град
    Не може би, а ми му изневерява, да не мислиш, че жена в най-хубавите си години, ще се самозадоволява????
    Ако те устройва друг да ти е*е жената, успех с такава връзка.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Ако те устройва друг да ти е*е жената, успех с такава връзка.
    Ако си си хванал някоя от тези, дето коленете им не са се събирали последните 20 години, може и да ти я ебе друг...

Град
    10 години години да не сте постоянно заедно, само през лятото за малко... Ти в кой свят живееш? Ще седи жена с теб 10 години и ще се еб*те само лятото за 2 седмици. Спри да гледаш сапунки....

не си разбрал че са от 10+ години а тя е заминала преди 2,5-3г. да кара магистратура и после почна да бачка

Иначе контролът и винаги е бил на макс. Много пъти се е случвало да звъни когато сме били с други мацки или сме зарибявали, така да го кажем. Лъжите при тия връзки са на много високи нива, мога да гарантирам.

Ако знаеш, че тази връзка е временна, смисъл , че след година/две разстоянието няма да го има, май е по - възможно?

Мега фен Аватара на an7raks
    10 години години да не сте постоянно заедно, само през лятото за малко... Ти в кой свят живееш? Ще седи жена с теб 10 години и ще се еб*те само лятото за 2 седмици. Спри да гледаш сапунки....
    Какъв е смисълът да си пропиляваш 10 години от живота за такова нещо? Според мен, ставаше въпрос за някакви месеци, до година - две най-много с изглед да се съберат после...

Град
    пространството на Дисе
    Ако са си намерили гениталиите в гората, тогава разбирам.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи от човека, с когото си във връзка и дали има перспектива скоро да се съберете на едно място. Подобни връзки се получават доста трудно.
    Welcome to the Jungle...

Говорим примерно, че след 1-2 години да има изглед за събиране.

да уее ее , говорим че има изглед за сабиране то иначе ква връзка е. Айде още по един път се изредете да го кажете.
    Жалкото е че тя си мисли че той ще иде там, ама той не си мисли да оставя българския рахат туку така:д

продаде си смартфона с предна камера за нокийка да няма видеоразговори

Град
    Ако са си намерили гениталиите в гората, тогава разбирам.
    Искаш да ми кажеш, че ще седиш примерно 10 години с един човек, който е в чужбина, ще се виждате само лятото за 2 седмици и на теб ще ти стига това, така ли? Десет от най-хубавите ти години, ти ще го караш само на ръчен труд и няма да изневериш ?

Град
    пространството на Дисе
    Аз съм в чужбина и няма как да имам нормален полов живот. Не съм умряла още.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

"Любовта от разстояние наистина съществува, когато двама души вярват в нея."
    Welcome to the Jungle...

Град
    Аз съм в чужбина и няма как да имам нормален полов живот. Не съм умряла още.
    Зависи от колко време си там, въпрос на време е, не да умреш разбира се.

Най-важното в тези връзки е доверието а то вече си е до хората дали ще си изневеряват . Ти когато обичаш някого и само чакаш момента , в който ще го видиш , ще го прегърнеш и ще го целунеш , ще отидеш ли да си дадеш тялото на някой друг ,само защото те сърби ? Но тук говоря за връзки от разстояние , в които хората са разделени да кажем за 3-4 месеца, примерно . И така наистина се учиш на много неща . Ако накрая сте заедно , си заслужава и то напълно . И най-сладката част е ,когато не си го виждала от толкова време и накрая ,когато го видиш го прегръщаш с всички сили ,а той те вдига и виждаш в очите му ,че наистина си му липсвала ..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си